Hebda Napisano 10 Styczeń 2018 Share Napisano 10 Styczeń 2018 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Bogdan czapka w górę... Podziwiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Wirakocza, napisz z jakiego miasta ta skrzynia dla Bogdana, moze bede mogl pomoc. W Warszawie bede w weekend nastepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 20 Luty 2018 Autor Share Napisano 20 Luty 2018 Dziękuję :)Na razie sucho więc wstawiam zdjęcia z rewizyty.Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Marzec 2018 Autor Share Napisano 17 Marzec 2018 Swego czasu zwiedzałem zamek z synem. Przy okazji udaliśmy się na miejsce odkopywania murów przy zamku. Na stercie ziemi zauważyłem metal, po wyczyszczeniu mam coś takiego :). Nie twierdzę, że jest stare ale oznacza, że ktoś kto prowadził tam wykopaliska absolutnie nie sprawdził co wykopał.Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 30 Marzec 2018 Share Napisano 30 Marzec 2018 Boguś albo sprawdził, uznał że to bezwartościowy szmelc i zostawił, swoją droga to coś to element uzdy końskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 30 Marzec 2018 Share Napisano 30 Marzec 2018 wstawię linka jeszczehttp://imged.pl/uzda-konska-33-cm-21967563.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 30 Marzec 2018 Autor Share Napisano 30 Marzec 2018 Nie wiem czy ktokolwiek zadał sobie trud sprawdzenia. W moich stronach mówi się wędzidło. Niestety wiek raczej nie do ustalenia.Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Kwiecień 2018 Share Napisano 6 Kwiecień 2018 bogdan,zeszyt do historii,szkoła powszechna.druga połowa lat 30tych znajdzie u Ciebie miejsce? miałbyś pomysł na jego ekspozycje? (zawartości,bo okładka to tylko okładka..)Trafił nam się ostatnio na makulaturze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 6 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2018 Z przyjemnością :).Mam miejsce na papiery.Dzięki z góry Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 26 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2018 Miło spędzony wieczór i zeszyty trafią na wystawkęPozdrawiam i dziękuję chłopakom :)Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 27 Kwiecień 2018 Share Napisano 27 Kwiecień 2018 Milo sie siedzialo i super bylo poznacJak znajdziemy nowy lokal-zapraszamy ponownie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 4 Maj 2018 Autor Share Napisano 4 Maj 2018 Z przyjemnością :)Raz jeszcze dziękuję.Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 16 Maj 2018 Autor Share Napisano 16 Maj 2018 Po latach przeleżenia na działce czas do szkoły.Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 30 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2018 Dostałem od sąsiada książki a w środku... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 14 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2018 Będąc w Górach Świętokrzyskich pomyślałem, że może by rozszerzyć tematykę sali o skarby" jakie skrywa polska ziemia?Przywiozłem rudę żelaza co zainteresowało uczniów i postanowiłem coś dalej.... Udało mi się nawiązać współpracę z Panem geologiem w jednej z kopalń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 23 Sierpień 2018 Share Napisano 23 Sierpień 2018 Bogdan.Taki plakat się trafił w dobrym stanie.Jak masz miejsce w szkole mogę wysłać?Może nie staroć ale już historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 25 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2018 Cześć, plakat fajny i postać nietuzinkowa tylko niestety nie bardzo mi się przyda. Jednakże bardzo dziękuję za chęć pomocy. Pozdrawiam Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 6 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2018 Miejsce na papiery :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Wrzesień 2018 Share Napisano 6 Wrzesień 2018 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 8 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2018 I coś twardszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 17 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2018 Kolejna rzecz do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 21 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2018 Taki tam dzień w pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 27 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2018 W końcu zawiozłem. Trochę się zeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 18 Październik 2018 Autor Share Napisano 18 Październik 2018 Dołożenie chłodnicy Maxima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi