Gandalf de Grey Napisano 14 Sierpień 2011 Autor Napisano 14 Sierpień 2011 Salvete,Hmmm myslalem, ze zostalem dobrze zrozumiany, bo jakas dyskusja sie zaczela. Przypominam podalem informacje, ze w jesli ktos jest kolekcjonerem broni palnej i innych niebezpiecznych... w domysle np amunicji, to w najblizszych pazdziernikowych wyborach moga smialo glosowac na Kongres Nowej Prawicy Janusza Korwina Mikkego, ktory to jasno wypowiada sie o pozwoleniu na bron palna. dzieki temu, jesli by doszedl do wladzy (no niech chociaz przebije sie z 5 % poparciem), MY tzn kolekcjonerzy broni palnej, do ktorych poniekad sie tez zaliczam, moglibysmy miec swoje kolekcje, bez zadnych przewiercen ect etc etc. Ale tematow politycznych ponoc nie mozna tu poruszac. Ok. Rozumiem, ze moderatorzy nie chca byc posadzeni o sprzyjanie jakiejs tam partii (obojetnie czy ta sa ktores z bandy czworga czyli PO,PIS, PSL czy SLD).Dlatego tez, czy moglbym zasugerowac i rowniez po poporosic aby moze redakcja Odkrywcy przeprowadzila wywiad z p. Januszem Korwin Mikke, czy moze Januszem Palikotem (aby nie byc posadzanym, ze pytamy sie tych co teraz sa w sejmie, bo ich stanowiska przeciez znamy, skoro nie sa dla srodowiska koekcjonerow broni i amunicji przychylni - bo nie zmieniaja obecnej ustawy).Bardzo prosze nie kasowac tego postu, a wypowaidajacych sie, prosze o nie rozwijanie dyskusji, tylko ewentualnie o bardzo krotkie poparcie - np popieram bo jestem za wolnoscia, albo nie popieram bo nie chce aby wszyscy mieli dostep do broni, czy cos w tym stylu. Czyli BARDZO KROTKO! aby nie draznic moderatorow, bo oni tu rzadza i ich trzeba sluchac.Dziekuje i jeszcze raz prosze o zrozumienie mojej akcji,
majos Napisano 14 Sierpień 2011 Napisano 14 Sierpień 2011 jak ma rządzic Palikot czy Mikke to niech bedzie jak jest [krótko]
aro75 Napisano 14 Sierpień 2011 Napisano 14 Sierpień 2011 No takich głupot to już dawno nie czytałem ale żeś wypocił kolego Gandalf
krecik wz. 65 Napisano 14 Sierpień 2011 Napisano 14 Sierpień 2011 Korwin chce przywrócenia kary chłosty...Jak mam dostać w dupe rózgami za chodzenie z wykrywaczem - to wole poprzekomarzać się z panami policjantami...
traper6 Napisano 14 Sierpień 2011 Napisano 14 Sierpień 2011 Jak wprowadzi karę chłosty, ponadto zainstaluje pręgierz i dyby TYLKO I WYŁĄCZNIE w Sejmie i Senacie to podpiszę się pod nim obyma rencyma.
woytas Napisano 14 Sierpień 2011 Napisano 14 Sierpień 2011 Proponuje by apele do redakcji kierować na adres redakcji redakcja@odkrywca.pl.Z doświadczenia wiem, że redakcja mało czyta forum i dla tego apel zostanie nie zauważony. A jednocześnie wątek stanie się siedliskiem złośliwych wypowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.