Korowiow Napisano 14 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2011 Pytanie: Czy ktoś ma dostęp do tej pozycji i czy istniałaby możliwość jej skopiowania? Mają ją w Bibliotece Narodowej ale udostępniają ją tylko w postaci mikrofilmu.Sprawa gardłowa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 14 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2011 Chodzi o rok 1920. Autor:Ryszard Juszkiewiczwydawnictwo:Mako Press"data wydania:1997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2011 Mam wreszcie tę książeczkę :)Gdyby kogoś interesowała chętnie się podzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi.ko Napisano 7 Wrzesień 2011 Share Napisano 7 Wrzesień 2011 byłbym zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cartman Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Ja też i to bardzo :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlo777 Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 Czy oferta podzielenia się, jest jeszcze aktualna?Jeśli tak, to ja bym prosił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtw Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 Witam.Ja tez prosilbym,jesli mozna.Szczegolnie dzilania na linii Serock-Debe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.