Barson1 Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 Witam!Czy cena 300 zł za spodnie LWP w kamuflażu MORO to dobra cena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 Jeżeli pytanie zamieściłem w złym dziale prosze o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 12 Sierpień 2011 Share Napisano 12 Sierpień 2011 Jeśli masz kupca na spodnie w tej cenie to tak jakbyś w lotto miał szóstkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 A dokładniej ? Po ile mniej więcej chodzą te spodnie ? Widziałem na znanym portalu aukcyjnym licytacje gdzie za zwykłe LWP MORO ktoś daje 306 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 12 Sierpień 2011 Share Napisano 12 Sierpień 2011 Jak daje 306 zł to pisz i sprzedawaj.Komplecik moro (i te ze szlufkami" na pas i te z kieszonkądziadka" chodzą w stanie magazynowym po ok 150 zeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 No sprzedałem bluzę US za 350 zł ! Jezu... ja w tej bluzie zmieniałem olej w samochodzie.....a te spodnie co mam to zwykłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 Jeżeli mówisz że 150 zł komplet to dlaczego te kosztują już tyle ? http://allegro.pl/prl-wp-lwp-spodnie-moro-108-179-06-1986-i1753593037.html?source=oo Nie jestem znawcą tematu więc pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 12 Sierpień 2011 Share Napisano 12 Sierpień 2011 Jeżeli wystawiasz coś na alezło i chcesz natłuc jeleni to prosisz kilku kumpli o podbicie ceny żeby potencjalny jeleń łykał przedmiot jak pelikan kluski.Tylko potem zostajesz z ręką w nocniku bo kumple przecież nie kupią a Ty płacisz prowizję od sprzedaży.Ale za to masz pozytywny komentarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 Czyli twierdzisz że jest to tylko podbijanie ceny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 12 Sierpień 2011 Share Napisano 12 Sierpień 2011 Wiesz , myślę że to po prostu prowokacja określonych srodowisk(żydów , cyklistów i masonów) mająca na celu dyskredytację stabilizacji na rynku franka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.