Prałat Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 Czołem,trafiłem przed wczoraj taki oto licznik, poza nim leżały dookoła polskie łuski i trochę żelaznych części , poza licznikiem wyszedł krążek który pasuje do podstawy mocowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 Firma SP Dusseldorf najczęściej stosowany przez DKW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 Czołem,trafiłem przed wczoraj taki oto licznik, poza nim leżały dookoła polskie łuski i trochę żelaznych części , poza licznikiem wyszedł krążek który pasuje do podstawy mocowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 widać na nim takie bicia 9238 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 z boku widać sporo trybików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 i bicie na górze znak jak widać na zdjęciu i numery 9201 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 proszę o id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2011 Dzięki wielkie, fajnie że przedwojenny tak czułemPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 13 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2011 A czy wiadomo chociaż czy to mogło być od motoru czy raczej samochodu? bo wygląda na przedwojenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 13 Sierpień 2011 Share Napisano 13 Sierpień 2011 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=677091#1127216Niby podobny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Prałat
Czołem,
trafiłem przed wczoraj taki oto licznik, poza nim leżały dookoła polskie łuski i trochę żelaznych części , poza licznikiem wyszedł krążek który pasuje do podstawy mocowania
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.