Skocz do zawartości

garrett At Pro

kokodzambo007

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Bardzo proszę o opinię - co sądzicie i tych ofertach..Bezpł. wysyłka z USA..Czy jest to wiarygodne? Którą ofertę warto by wybrac- różnica w firmach wysyłkowych...

1

http://www.ebay.pl/itm/Garrett-AT-Pro-Metal-Detector-with-5-x-8-DD-Coil-/310363555078?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item48431c0506#ht_2939wt_952

2

http://www.ebay.pl/itm/GARRETT-AT-PRO-METAL-DETECTOR-W-FREE-ACCESSORIES-FREE-INTERNATIONAL-SHIPPING-/330640903280?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cfbbbcc70#ht_2337wt_952
  • Odpowiedzi 104
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
do przedwczoraj miałem podobny dylemat,jednak kupiłem w kraju.przeważyła gwarancja na miejscu i dość szybko wykonywana oraz polska instrukcja obsługi.
Napisano
nigdy tam nie byłem i nie wiem.czy to dobra decyzja-okaże się po jednym sezonie.wykrywacz jest z grupy uniwersalnych[brak tylko trybu statycznego] i myślę że będzie dobrze.
  • 4 weeks later...
Napisano
danielw4

Ogólnie w wodzie działa dobrze,zaczyna się wzbudzać dopiero w słonej"

Własnie zamierzam sprawić sobie wykrywacz na plaże Irlandii. Czy uważasz ze ten wykrywacz sie nie nadaje na słona wodę?
Napisano
Tak jak napisałem.w słodkiej wodzie typu rzeki,jeziora działa dobrze,problem ze wzbudzaniem zauważyłem nad naszym Polskim morzem,gdy np.przechodzi sie z suchego piasku w mokry
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam wszystkich. wiele czytałem na temat tej wykrywki i ostatnia decyzja zapadła na gareciaka. wczoraj zamówiłem a dzisiaj jest:). Dodam ze wcześniej miałem tylko wykrywacz impulsowy. Pierwsze testy są obiecujące. Wiele czytałem o wzbudzaniu się ale mojego chyba to nie dotyczy. kilka osób pisało ze słuchawki mają nietypowe gniazdo i niepotrzebna regulacje na prawe i lewe ucho. Otóż gniazdo jest typowe dla urządzeń podwodnych (wiem bo sam nurkuje) a regulacja na L i P jest fajna bo przynajmniej nie tracimy kontaktu z otoczeniem. To tyle na początek. Zobaczymy jak się sprawuje w terenie gdy ziemia odmarznie. Numer mojego at pro zaczyna sie od 515
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...
Napisano
Mam pytanie: na jakich ustawieniach chodzicie na silnie zaśmieconych polach(takich gdzie trudno znaleźć kawałek przestrzeni bez kawałka metalu) i jak w takich warunkach stroicie do gruntu.
Napisano
Dzięki z radę ale na polu na którym czasem łażę jest taki syf, że przy włączonym iron audio nie da się chodzić. W normalnych miejscach dyskryminację żelaza ustawiam na 22-24, a tam co najmniej 35. Dodam, że interesuje mnie głównie drobnica
  • 2 months later...
Napisano
Witam mam bardzo powazne pytanie od świąt bozego narodzenia posiadam garrett at pro i mam pytanie na jakim trybie latacie jesli chodzi o ten wykrywacz bo jestem zdezorientowany wczesniejsza moja wykrywka to ace 250 kanarek" i latałem na trybie jewelary i ktory sie b dobrze spisal i mam prosbe o podanie trybu na jakim latacie na at PRO Pozdrawiam
Napisano
kolego,flaszka112,nie bądź wygodny i poczytaj posty na temat at-pro.na pewno znajdziesz dużo odpowiedzi na zadane pytanie.wystarczy przeczytać instrukcję i już wiadomo,że na szukanie militarki i wszystkiego-jak popadnie,włączamy tryb pro-zero".na drobiazgi-każdy z pozostałych.pochodzisz trochę i sam zaczaisz,co i jak.
  • 2 weeks later...
Napisano
Czy ktoś kto używał Garreta Euro Ace i Garreta At Pro może napisać jak At Pro wypada przy Euro Ace? Czy różnica w zasięgu jak znacząca i ile mniej więcej wynosi?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie