danielw4 Napisano 23 Listopad 2011 Napisano 23 Listopad 2011 tyfus-zasadniczo to mam na myśli żebyście zablokowali wątek bo to wam wychodzi najlepiej
tyfus Napisano 23 Listopad 2011 Napisano 23 Listopad 2011 baaaaaardzo śmieszne.jak nie wiesz (bo nie widzisz) do kogo swój wpis kierował woytas, to może lepiej to przemilcz.Ten do którego tyczył się wpis wie o co chodzi.
samulb Napisano 27 Grudzień 2011 Napisano 27 Grudzień 2011 Mógłby ktoś kto zna dobrze włoski napisać co to za modyfikacje zastosował ten koleś do AT Pro. I na jakiej zasadzie to działa?http://www.youtube.com/watch?v=G5jDwI3kP28
kokodzambo007 Napisano 11 Styczeń 2012 Autor Napisano 11 Styczeń 2012 Witam kolegów,dzisiaj kupiłem jednak ten wykrywacz garrett at pro.Zobaczymy czy to doba decyzja:)
mariusz1972 Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 Witam!Chciałem zapytać czy ktoś z Kolegów używa akumulatorków np.:Enelop 2000mAh.Jak zachowuje się u Was wskaźnik naładowania baterii(jak długo wytrzymują ) bo u mnie raz trzy kreski, raz dwie i tak w kółko,chyba dlatego że At nie ma przetwornika napięcia.Pozdrawiam.
rufa Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 mariusz1972,zaglądałeś do srodka at-pro,czy twierdzisz tak na podstawie schematu tego urządzenia.według mojej wiedzy to przetwornica napięcia jest nawet w kanarku.
emisoo Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 Te migające kreski moa byś oznaką awarii sprzętu.
rufa Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 nie musi to oznaczać awarii sprzętu.gdy wielkość napiecia,baterii lub akumulatorków,jest na granicy wyświetlania np.drugiej i trzeciej kreski-wówczas występuje takie miganie.wystarczy jeszcze trochę popracować wykrywaczem i wyświetli się ta niższa kreska,lub wyłączyć wykrywacz na kilka minut i po włączeniu wyświetli się ta wyższa kreska,ale nie na długo.akumulatorki mają niższe napięcie niż baterie i zmniejszenie pełnego zakresu kresek,wystąpi szybciej niż na dobrych bateriach.
mariusz1972 Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 Witam!Sprzęt jest ok.Chyba nieprecyzyjnie się wyraziłem chodzi mianowicie o to iż szybka spada wskaźnik napięcia z 4 na 3 ale tak samo było w GTI jak nie ustawiłem w MENU AKU i podyktowane jest to mniejszym napięciem może tak ma być i nic się nie da zrobić.Chciałem tylko wiedzieć czy w AT PRO przy pracy na aku też szybko spada poziom na wskaźniku naładowania baterii.Pozdrawiam.
okrezna5 Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 Mam pytanie czy występują jeszcze jakieś inne cewki do At Pro oprócz standardowej.
mariusz1972 Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 Witam!Masz tu linka : http://www.kellycodetectors.com/accessories/searchcoils.htm#garrettPozdrawiam.
kokodzambo007 Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Napisano 13 Styczeń 2012 Koledzy mam pewien problem,a mianowicie kupiłem wykrywacz garrett at pro i to jest mój pierwszy wykrywacz,instrukcje mam w jezyku angielskim i jestem troszke zielony w tym.Podpowiedzcie jak ustawic wykrywacz na plaże,las, słona woda.
cyzbycyz Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 las ,pole ,plaża chodzę na ustawieniach takich:-tryb pracy Pro-zero-dyskryminacja żelaza 15-25-nie eliminuję niczego -czułość 1 kreska poniżej max -dostrajam automatycznie do gruntu i w drogę.Może nie wiele podpowiedziałem ale np eliminując folie eliminujesz drobne przedmioty takie jak złota biżuteria niektóre monety itp rzeczy. At pro to bardzo prosty w obsłudze wykrywacz. Będąc na polu obserwuj identyfikator cyfrowy i kursor identyfikacyjny po paru wypadach nabierzesz wprawy. Mi wystarcza sygnał w słuchawkach i już bez patrzenia na id wiem czego mogę się spodziewać. Poćwicz trochę zakop kilka różnych rzeczy w ziemi i testuj kosiarkę:-) Pozdro
mariusz1972 Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 Witam!Podpisuję się pod postem kolegi.Dyskryminacja 25-28 kop każdy sygnał to najlepszy sposób na naukę.Niektóre małe srebrne monety maskowane przez żelazo, dają ID na 31-32 średni ton ,ale kursor zachowuję się stabilnie.Pozdrawiam.
danielw4 Napisano 14 Styczeń 2012 Napisano 14 Styczeń 2012 mariusz1972 -Na aku mi też pierwsza kreska wskaznika baterii spada szybko a na bateriach trzyma się dłużej a co do sygnałów ja chodzę na pro zero bez dyskryminacji i kopię każdy stabilny sygnał bo czasami stalowe nie oznacza złe(wyszło parę kul armatnich)
kokodzambo007 Napisano 14 Styczeń 2012 Autor Napisano 14 Styczeń 2012 Koledzy dzieki,a mam jeszcze jedno pytanie czy posiadacie jakis opis wyswietlacza po polsku?
mariusz1972 Napisano 14 Styczeń 2012 Napisano 14 Styczeń 2012 Racja koko można i tak zgadza się.A jeszcze jedno nie używaj przypadkiem dyskryminacji wybiórczej to duży błąd i na naszych miejscówkach w Polsce funkcja raczej jest niprzydatna-ale yo moja opinia.
danielw4 Napisano 14 Styczeń 2012 Napisano 14 Styczeń 2012 Nie używaj dyskryminacji wybiórczej-GłupotaJa jak idę np.na kule armatnie i od kartacza to ustawiam sobie tylko te numery na których występują kule a resztę wykluczam i jeżeli chodzi o at pro to skala numeryczna jak dla mnie działa wyśmienicie.Przekonali się o tym moi znajomi jak z at pro idzie moja żona i kosi fanty takie na jakie akurat się nastawia.przykładkula od kartacza 1 funt-36-37 na wyświetlaczugranacik armatni 3 funty- 41-42 na wyświetlaczu
mariusz1972 Napisano 14 Styczeń 2012 Napisano 14 Styczeń 2012 Jak idziesz szukać tylko kul armatnich to OK.Pozd.
mariusz1972 Napisano 14 Styczeń 2012 Napisano 14 Styczeń 2012 Wszystko ok .tylko jak jest trochę głębiej to spada ID przedmiotu pokazuje na żelazo -nieprawdaż?.
kokodzambo007 Napisano 15 Styczeń 2012 Autor Napisano 15 Styczeń 2012 Koledzy a jak dostroic automatycznie do gruntu ?
danielw4 Napisano 16 Styczeń 2012 Napisano 16 Styczeń 2012 mariusz1972 mam miejsce gdzie występują kule i skala od 0do 40 na stal jest bardzo pomocna i działa sprawnie w poszukiwaniu kul w zasmieconym terenie oraz id nie zmienia się a przynajmniej ja tego nie zuaważyłem względem głębokości zalegania kuli
danielw4 Napisano 17 Styczeń 2012 Napisano 17 Styczeń 2012 kokodzambo007 wciskasz przycisk i pompujesz nad ziemią aż cyfry przestaną się podnosić lub opadać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.