janvandahl Napisano 15 Maj 2012 Napisano 15 Maj 2012 oraz 12 maja i między innymi to co na focie.Masę innych rzeczy wyszło, ale nie będę się rozpisywał, bo jeszcze Jurek.S na ich temat coś odpali:).
Jurek.S Napisano 16 Maj 2012 Napisano 16 Maj 2012 Eno,janvandahl...:)Widze że się rozwijasz poszukiwawczo. :)Piszesz że mase nowych rzeczy wyszło?No to dawj fotki. :)Tylko takie fotki zrób,aby było widać bicia łusek. :)Gratuluje odznaki!
janvandahl Napisano 31 Grudzień 2012 Napisano 31 Grudzień 2012 Dzisij pozwoliłem sobie zajrzec na tereny przyległe do OC Barycz.Najbardziej z wszystkich trafień rozbawiła mnie ta rzecz ze zdjęcia. :)
Nadwojciech Napisano 31 Grudzień 2012 Napisano 31 Grudzień 2012 Nieźle. :) Wyszło jeszcze coś ciekawego?
krzysieka18 Napisano 17 Luty 2013 Napisano 17 Luty 2013 witam,jestem z końskich, możecie powiedzieć jakim sprzętem szukacie? Mam zamiar kupić wykrywacz i nie wiem jaki będzie dobry na nasze tereny i niedrogi, może jakiś ace?
Nadwojciech Napisano 8 Luty 2014 Napisano 8 Luty 2014 Fotka z zakładu Borowca w Końskich.Możliwe że wykonania w OC Barycz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.