janvandahl Napisano 15 Maj 2012 Share Napisano 15 Maj 2012 oraz 12 maja i między innymi to co na focie.Masę innych rzeczy wyszło, ale nie będę się rozpisywał, bo jeszcze Jurek.S na ich temat coś odpali:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek.S Napisano 16 Maj 2012 Share Napisano 16 Maj 2012 Eno,janvandahl...:)Widze że się rozwijasz poszukiwawczo. :)Piszesz że mase nowych rzeczy wyszło?No to dawj fotki. :)Tylko takie fotki zrób,aby było widać bicia łusek. :)Gratuluje odznaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janvandahl Napisano 31 Grudzień 2012 Share Napisano 31 Grudzień 2012 Dzisij pozwoliłem sobie zajrzec na tereny przyległe do OC Barycz.Najbardziej z wszystkich trafień rozbawiła mnie ta rzecz ze zdjęcia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 31 Grudzień 2012 Share Napisano 31 Grudzień 2012 Nieźle. :) Wyszło jeszcze coś ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysieka18 Napisano 17 Luty 2013 Share Napisano 17 Luty 2013 witam,jestem z końskich, możecie powiedzieć jakim sprzętem szukacie? Mam zamiar kupić wykrywacz i nie wiem jaki będzie dobry na nasze tereny i niedrogi, może jakiś ace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soul_of_man Napisano 12 Kwiecień 2013 Share Napisano 12 Kwiecień 2013 jedna z odmian 19 ? chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Fotka z zakładu Borowca w Końskich.Możliwe że wykonania w OC Barycz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.