dyr.Dymalla Napisano 7 Sierpień 2011 Autor Napisano 7 Sierpień 2011 Chodzi mi o łyżkę po prawej stronie typowego niezbędnika niemieckiego.Zrobiona z jakiegoś stopu i chromowana czy też niklowana.
dyr.Dymalla Napisano 7 Sierpień 2011 Autor Napisano 7 Sierpień 2011 Chodzi mi o łyżkę po prawej stronie typowego niezbędnika niemieckiego.Zrobiona z jakiegoś stopu i chromowana czy też niklowana.
dyr.Dymalla Napisano 7 Sierpień 2011 Autor Napisano 7 Sierpień 2011 Sygnatury:F.W.W.42.42 to rok produkcji ale tego skrótu nie mogę przypasować.Niezbędnik jest wielkości normalnych sztućców, czy to jakaś wersja dla oficerów?
dyr.Dymalla Napisano 7 Sierpień 2011 Autor Napisano 7 Sierpień 2011 Tak jak widać,nie ma co opisywać.Sygnatury bardzo małe i muszę je przepisać: pierwsza to;ROKA. a druga;Mz1D i nad nią, L9. Spróbuję to narysować i wkleić.
dyr.Dymalla Napisano 7 Sierpień 2011 Autor Napisano 7 Sierpień 2011 Zewnętrze, że tak powiem. Niestety nie udało mi się przerysować i wkleić logo firmy.
vis1939 Napisano 8 Sierpień 2011 Napisano 8 Sierpień 2011 http://www.wehrmacht-awards.com/forums/showthread.php?t=142872
dyr.Dymalla Napisano 8 Sierpień 2011 Autor Napisano 8 Sierpień 2011 Dzięki vis", już straciłem nadzieję. A może ktoś zna ten skrót z niezbędnika?
Pytanie
dyr.Dymalla
Chodzi mi o łyżkę po prawej stronie typowego niezbędnika niemieckiego.Zrobiona z jakiegoś stopu i chromowana czy też niklowana.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.