ALG Napisano 7 Sierpień 2011 Autor Napisano 7 Sierpień 2011 witam, mam pytanie do fajczarzy. Czy to możliwe, że pokrywka wykonana jest ze srebra ?
ALG Napisano 7 Sierpień 2011 Autor Napisano 7 Sierpień 2011 witam, mam pytanie do fajczarzy. Czy to możliwe, że pokrywka wykonana jest ze srebra ?
tyfus Napisano 7 Sierpień 2011 Napisano 7 Sierpień 2011 jeżeli w takim stanie wyszła, to jest całkiem prawdopodobne.jeśli nie ma punc, możesz iść do złotnika potwierdzić czy to jest srebro. Spytaj tylko, ile kosztuje taka usługa - nie wszyscy chcą to zrobić za darmo :)-pozdro-
abcd Napisano 7 Sierpień 2011 Napisano 7 Sierpień 2011 Warto posiadać własny płyn probierczy do srebra,sprzedają go w sklepach z materiałami jubilerskimi, stacjonarnych i internetowych,kosztuje grosze ok.10 zł
abcd Napisano 7 Sierpień 2011 Napisano 7 Sierpień 2011 Sprzedawany jest pod nazwą -ciecz srebrowa probiercza
Pablo.wpl Napisano 7 Sierpień 2011 Napisano 7 Sierpień 2011 a u złotnika poproś go aby delikatnie to sprawdził bo są nieraz tacy co duuuuży ślad na przedmiocie zostawiają po sprawdzaniu swoim...
Pytanie
ALG
witam, mam pytanie do fajczarzy. Czy to możliwe, że pokrywka wykonana jest ze srebra ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.