ZeWschOdu Napisano 3 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2011 18-20 sierpnia .. wybiera sie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Byłem kilka razy...Ostatnio na początku lipca br.w drodze na południe.Polecam te rejony zdecydowanie.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 6 Sierpień 2011 Share Napisano 6 Sierpień 2011 A kobieta przerażona patrzy zza firankiW Hradcu Kralowem, stoją polskie tanki.Była wolność i swoboda, była demokracjaW Hradcu Kralowem, w Hradcu Kralowem, polska okupacja."Fragment piosenki z 1968 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 A to jakiś większy zlot czy kolega sam?JA mam niedaleko ,ale nie wiem jak z czasem i dojazdem, ale będę śledził wątek.Może się uda coś zmotać :)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeWschOdu Napisano 9 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2011 To nie jest zlot tylko Hip hop kemp:P po raz 10 .. miałem jechac ale niestety cos mi wypadło:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.