s_boj Napisano 26 Lipiec 2011 Autor Napisano 26 Lipiec 2011 Elektrolizuję właśnie bardzo zardzewiałą polską menażkę wrześniową. W którym miejscu mogę się spodziewać jakichś bić? Pod spodem pokrywki?
Kamiljan Napisano 26 Lipiec 2011 Napisano 26 Lipiec 2011 patrzac na ilosc postow wnioskuje ze to pomyłka .. chyba ze temat jest az tak ważny zeby go wałkowac na głownym :)
s_boj Napisano 26 Lipiec 2011 Autor Napisano 26 Lipiec 2011 ja się udzielam głównie w samolotach :)jak wykopię coś większego niż moneta jestem bezradny, a załączam na głównym, żeby ktoś mi szybciej pomógł
mst28 Napisano 27 Lipiec 2011 Napisano 27 Lipiec 2011 Z tych co przeszły przez ręce to najwięcej bić jest wewnątrz na pokrywce ewentualnie jej rączce, czasem na górze kociołka (tam gdzie przykrywa pokrywka) lub na dnie kociołka na zewnątrz...
lina_90 Napisano 26 Lipiec 2011 Napisano 26 Lipiec 2011 Często trafiają się sygnatury KO. szukaj ich na tylnej części pokrywki na zewnątrz, nie wewnątrz niej.
Pytanie
s_boj
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.