brudnyharry Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 Witam.Piotrek no nie dam rady w tą niedzielę.Jestem już ustawiony na Pilicę z kol.Michałem.A potem jadę na kosocice z Pawłem.Pozdrawiamps.Może coś na za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 To jeszcze ja.Jeśli wyraża ktoś chęć na wyskok do kosocic na fort to myślę,że kol Paweł nie będzie miał nic przeciwko.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 Kol.SHarky a skąd jesteś diokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 Na te Kosocice to bym się wybrał. O której godzinie, na jak długo, i jak rzecz wygląda logistycznie (transport, kierunki)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHarky Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 Jestem z okolic Myślenice - 25km do Krakowa, ale w żadnym wypadku nie chcę się wpraszać, gdyż sam miałem okazję chodzić z niepisanymi osobami...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 21 Sierpień 2011 Share Napisano 21 Sierpień 2011 kol.SHarky to nie tak.Poprostu chciałem tylko wiedzieć skąd dokładnie jesteś,bo ja też jestem z pod Krakowa i myślałem że ty z tej samej strony itd itp.to wszystko.A jeśli chodzi o wspólne kopanie to nie sprawy zawsze możesz się przyłączyć.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHarky Napisano 21 Sierpień 2011 Share Napisano 21 Sierpień 2011 Kol. brudnyharry. nie ma sprawy jednak wolałbym na Priv. Jeżeli Panowie moderatorzy się zgodzą podaje mail: zimi1@op.pl - więc pisz bez problemu mam jeszcze jedno pytanko co do planowanych wykopków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mescalero Napisano 22 Sierpień 2011 Share Napisano 22 Sierpień 2011 Brudny i co w tych Kosocicach wyszlo?Dalo sie tam wogole kopac?pzdrmichal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 22 Sierpień 2011 Share Napisano 22 Sierpień 2011 Witam.mescalero fantów jako takich nie było,ale miejsce dość ciekawe a i towarzystwo doborowe,także nie narzekam z wypadu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brudnyharry Napisano 22 Sierpień 2011 Share Napisano 22 Sierpień 2011 Peterpan jak się udał wypad niedzielny.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mescalero Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 czy ktos chetny na polnoc od krakowa, na sobote lub niedziele wczesnie rano zanim zrobi sie upal?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 ja jestem chetny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 ja niestety weekend mam w pracy. Jak zwykle znalazłby się jakiś dzień wolny w środku tygodnia. Jeżeli nie najbliższego to kolejnego. We wrześniu wszystkie weekendy mam zajęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 Mam wolną środę, ktoś ma jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laugrab Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 no byłem, byłem zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 28 Sierpień 2011 Share Napisano 28 Sierpień 2011 w środę ok 7 rano jadę na Brzesko. Jak ktoś chętny to otwieram listę :) . 2 osoby mogę zabrać na luzie, 3 też, ale doliczając sprzęt zrobi się ciasno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Jak możecie dajcie foty Brzeskich moniaków.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Cudów nie ma, krajcarki i halerki w różnych nominałach. Inne rzadziej. A z niektórych lokalizacji wychodzą stany tragiczne, np na Stanisławie Auguście tylko z trudem można odczytać SAR. Molestuj Kol. sidzoka, jego monety lubią, może wrzuci. Ew zapraszam w środę do Brzeska. Ruszam o 7 rano z huty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 jak tak prosicie:P to co w lepszym stanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 i jeszcze gwizdek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godefroy Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 Dzieki za zdjątka, niestety w większości rodzaj gleby w Małopolsce nie sprzyja zachowaniu monet. Moje znaleziska z tego regionu są podobne, mocny wpływ CK.Dziękuje za zaproszenie tez w środę o 7 jadę do Brzeska ale do pracy :)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2011 witam.jest środa , więc do soboty trochę czasu , rozmawiałem z wczoraj z Michałem i na 90 % wybieramy się sobotnim wczesnym rankiem w stronę Pilicy , gdyby ktoś z Panów miał ochotę...z tego co wiem peterpan pracuje(może się coś zmieniło?) , a może brudnyharry będzie reflektował ? są 2 miejsca, jeśli coś jestem na forum i pod telefonem(tak w ogóle to już wróciłem i nie ruszam się nigdzie oprócz miejscówek;)).pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Czołem! Mam jutro wolne, może ktoś jeszcze? Tylko nie bladym świtem bo będę po nocce. Coś niedaleko Krakowa by mnie interesowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mescalero Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 no my wlasnie mianowicie bladym switem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekpluszak Napisano 8 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2011 no co jest Panowie ? nic się nie dzieje? , żadnych wypadów ?, żadnych fantów ? no nie wierzę...pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.