Dydek Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Po czym może być ta butelka? W kółku znajduje się gwiazda Dawida i litery H oraz K. Trafiona obok hełmu niemieckiego m42 i prawdopodobnie butów żołnierskich. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc ponieważ zainteresowała mnie ta butelka. Pozdrawiam.
Dydek Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Po czym może być ta butelka? W kółku znajduje się gwiazda Dawida i litery H oraz K. Trafiona obok hełmu niemieckiego m42 i prawdopodobnie butów żołnierskich. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc ponieważ zainteresowała mnie ta butelka. Pozdrawiam.
ensiferum3 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 http://www.sztetl.org.pl/pl/article/witnica/14,judaika-w-muzeach/2045,regionalna-izba-tradycji-w-witnicy-zolty-palacyk-/Przeczytaj cały tekst .
Question
Dydek
Po czym może być ta butelka? W kółku znajduje się gwiazda Dawida i litery H oraz K. Trafiona obok hełmu niemieckiego m42 i prawdopodobnie butów żołnierskich. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc ponieważ zainteresowała mnie ta butelka. Pozdrawiam.
2 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.