Skocz do zawartości
  • 0

Okucie ?

hakoff

Pytanie

Napisano

Witam! Pytanie do miłośników najprawdopodobniej Rosji carskiej - co prezentuje zdjęcie? Jest to chyba odlew, ale raczej dość słaby co widać po tych adlewkach". Widać wybitą 5" i jakieś dołki. Na moje oko nie jest to w żadnym miejscu złamane tylko kompletny odlew. Wymiary w cm, grubość ok 3 mm. Będę wdzięczny za pomoc bo jak dla mnie to to jest podobne zupełnie do niczego. Pozdrawiam

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
kol. tyfus coś Ty taki nerwowy? Nie przyzwyczaiłeś się jeszcze, że tu wszystko wszystkim kojarzy się z militarką? ;)"

hmmm ... kolego hakoff ... jakoś nie łapie sensu twojego wpisu ?

moja uwaga dotyczyła konkretnej osoby i jej pracy" twórczej, a nie tego wątku, więc ?
Napisano

Witam! Pytanie do miłośników najprawdopodobniej Rosji carskiej - co prezentuje zdjęcie? Jest to chyba odlew, ale raczej dość słaby co widać po tych adlewkach". Widać wybitą 5" i jakieś dołki. Na moje oko nie jest to w żadnym miejscu złamane tylko kompletny odlew. Wymiary w cm, grubość ok 3 mm. Będę wdzięczny za pomoc bo jak dla mnie to to jest podobne zupełnie do niczego. Pozdrawiam

Napisano
jan-80 - czytałeś może ?

http://www.odkrywca.pl/kazdy-ma-to-przeczytac-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705

polecam szczególnie pkt. 5 , gdzie mowa o kasztanieniu.

w kilku wątkach uprawiasz sztukę dla sztuki, czyli wydalasz z siebie posty, które nic nie wnoszą do tematu ani nie pomagają w działach ID - typowe kasztany.

pomyśl, zanim wciśniesz dodaj"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie