gibiceps Napisano 12 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2011 aż niewierze tvn skrytykował dzisiaj nasze prawo dotyczące wykopków i to w głównych wiadomościach -coś wreszcie drgnęło w naszych sprawach ?? jak to powiedział reporter poszukiwanie skarbów skutecznie" wybija z głowy skarb Państwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0b3rT Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 Kurcze a ja to przeoczyłem..Muszę obejrzeć na TVN+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 Gibiceps- gdzieś Ty tam zauważył krytykę?Było piwniczne odkrycie z Francji. I co można we Francji dostać- pozytywnego oczywiście.Był świeży znalazca z http://www.odkrywca.pl/spacer-po-lesny-skarb,690853.html#690853Było Saper i dyrektor muzeum + miła pani rzecznik (?) policji.Był człowiek z kancelarii prawnej, który ... gadał bzdury, jak doświadczenie życiowe uczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 dokładnie był to niestety materiał na zakończenie faktów z lekkim przymrużeniem oka - nie było tam nic konkretnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibiceps Napisano 12 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2011 mimo wszystko zawsze coś i pokazany miedzy innymi problem naszego środowiska - fakt rzadko oglądam tv ale czy ostatnio było coś lepszego " w któryś wiadomościach ? ps nic było co było może szoku dostałem pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0b3rT Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 Niestety nie był to materiał który miałby zapalić światełko w tunelu". To był raczej luźny temat na zakończenie wiadomości - taki wypełniacz czasu antenowego nie wnoszący nic do sprawy. Trochę faktów i trochę bzdur oraz informacja jak powinien się zachować szczęśliwy znalazca" tak ja to opisał Czlowieksniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 We Francji starsze malzenstwo podczas wymiany rury znalazlo kilkadziesiat kilkusetletnich zlotych monet,skarbem nie musza sie dzielic z panstwem a wstepnie monety oszacowano na 100 tys euro, o tym bylo na wstepie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 14 Lipiec 2011 Share Napisano 14 Lipiec 2011 oglądałem było tam powiedziane że największym skarbem jest SKARB PAŃSTWA .Resztę dopowiedzmy sobie sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.