Skocz do zawartości

Moje znaleziska / Minigaleria - Todorr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Siema! :)
Wykrywacz kupiłem wczoraj jestem już z niego bardzo zadowolony i spisuje się bardzo dobrze:) Cena może wygórowana , ale warto! Polecam MD3009! :)
Napisano
cryssmar bardzo dobrze powiedziane:)
todorr gratuluje pierwszych znalezisk oraz życzę dalszych sukcesów w poszukiwaniach:)
Napisano
Na nic sprzętu kupa, gdy poszukiwacz dupa"
Znam wielu kopaczy co mają sprzęt pierwsza klasa ale tak rzadką wyciągają go z szafy że szkoda gadać

powodzenia na wykopkach

Pzdr
  • 2 weeks later...
Napisano

o to dwie monety zwane (kopiejki) dokładnie nie wiem jak brzmi nazwa, radzieckie, ta po lewej stronie, 1899 r., ta od strony prawej 1911r. Znalezione wykrywaczem w lesie Świdnickim.

• 3 months later...
Napisano

Witam ponownie od jakiegoś długiego czasu. Oto dwa guziczki, od munduru polskiego z orzełkiem. Wpadły mi na głębokościowi około 25 cm.

Napisano

to parę drobiazgów wyzbieranych o tak o sobie przypadkiem. metalowych nie ma sensu co pokazywać ^^ większość rosyjskich

Napisano

w tym przypadku prosił bym o pomoc co do identyfikacji. taki pistolecik mały bardzo przypadkiem znalazłem koło domu skorodowany całkowicie leżał na mokradłach. zdjęcie w domu po względnym oczyszczeniu , teraz już zakonserwowany jakiś czas już leży w glebie oczekując na lepsze czasy w państwie ^^

Napisano

jak to nazwać? wiem jedynie od czego. z czapki pilota niemieckiego II WŚ po bokach brakuje skrzydełek niestety nie było ich w tym miejscu gdzie znalazłem, ciekawy fant. na odwrocie nic szczególnego nie ma.

Napisano
teraz myślę że zbraknie co wstawiać sezon się kończy ( zależy dla kogo bo niektórzy wolą zimę) ja czekam na wiosnę z moją nową zabawką : ARMAND PROSPECTOR
Napisano
eraz już zakonserwowany jakiś czas już leży w glebie oczekując na lepsze czasy w państwie"

Taaaa już to widzę :) każdy konserwuje i zakopuje z powrotem!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie