todorr Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 Witam:)Posiadam wykrywacz to MD3009 i znalezione przedmioty szukane są tylko nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
todorr Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 Z dziś - kaliber 7,92 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
todorr Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 Z wczoraj ( 07.07.2011 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Elos!Kolega ma ten wykrywacz i mimo że to chiny to spisuje się całkiem nieźle :) tylko ciężko się znajduje małe rzeczy.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
todorr Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 Siema! :)Wykrywacz kupiłem wczoraj jestem już z niego bardzo zadowolony i spisuje się bardzo dobrze:) Cena może wygórowana , ale warto! Polecam MD3009! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Jak to się mówi: to nie sprzęt lecz technika czyni z ciebie zawodnika ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 super fanty gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacell Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 cryssmar bardzo dobrze powiedziane:) todorr gratuluje pierwszych znalezisk oraz życzę dalszych sukcesów w poszukiwaniach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Szpadel Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 Na nic sprzętu kupa, gdy poszukiwacz dupa"Znam wielu kopaczy co mają sprzęt pierwsza klasa ale tak rzadką wyciągają go z szafy że szkoda gadać powodzenia na wykopkachPzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro69 Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 Od czegos trzeba zaczac.Pozdrawiam i zycze wielu fantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 No jak widać - początki nieciekawe - ale chyba zawsze tak jest. Kiedyś będzie lepiej. Powodzenia życze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 12 Lipiec 2011 Share Napisano 12 Lipiec 2011 jak to się mówi - nie wędka łowi ryby. kolego, im więcej spacerów tym więcej znajdek. powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
todorr Napisano 23 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2011 o to dwie monety zwane (kopiejki) dokładnie nie wiem jak brzmi nazwa, radzieckie, ta po lewej stronie, 1899 r., ta od strony prawej 1911r. Znalezione wykrywaczem w lesie Świdnickim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
todorr Napisano 23 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2011 taka łuseczka dość skorodowana z dnia wczorajszego, wszystkie te fanty dodwane są z lasu Świdnickiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 Kopiejki carskie kolego, carskie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
todorr Napisano 23 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2011 no dokładnie, carskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
todorr Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 Witam ponownie od jakiegoś długiego czasu. Oto dwa guziczki, od munduru polskiego z orzełkiem. Wpadły mi na głębokościowi około 25 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
todorr Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 te same guziki tylko z drugiej strony. na jednym wyraźnie widać rok 1933 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
todorr Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 to parę drobiazgów wyzbieranych o tak o sobie przypadkiem. metalowych nie ma sensu co pokazywać ^^ większość rosyjskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
todorr Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 w tym przypadku prosił bym o pomoc co do identyfikacji. taki pistolecik mały bardzo przypadkiem znalazłem koło domu skorodowany całkowicie leżał na mokradłach. zdjęcie w domu po względnym oczyszczeniu , teraz już zakonserwowany jakiś czas już leży w glebie oczekując na lepsze czasy w państwie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
todorr Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 jak to nazwać? wiem jedynie od czego. z czapki pilota niemieckiego II WŚ po bokach brakuje skrzydełek niestety nie było ich w tym miejscu gdzie znalazłem, ciekawy fant. na odwrocie nic szczególnego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
todorr Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 teraz myślę że zbraknie co wstawiać sezon się kończy ( zależy dla kogo bo niektórzy wolą zimę) ja czekam na wiosnę z moją nową zabawką : ARMAND PROSPECTOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Listopad 2011 Share Napisano 13 Listopad 2011 zauważyłeś ? : Nasze odkrycia (bez identyfikacji)więc jeżeli chcesz coś identyfikować - zapraszam do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_K Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Fanty takie , początkowe -nawet fajne ja miałem gorsze, ale to u góry to nie jest pistolet - to jest straszak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 eraz już zakonserwowany jakiś czas już leży w glebie oczekując na lepsze czasy w państwie"Taaaa już to widzę :) każdy konserwuje i zakopuje z powrotem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.