tyfus Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 wygląda staro ... nawet baaaardzo staro - być może widzę coś co chciałbym zobaczyć i przez to może się mylę ?zobacz :http://www.ancientresource.com/lots/ancient_jewelry/jewelry_rings.html
Martian Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Tyfus...99% pomyłka... takie sygnety z różnymi motywami związanymi z herbem miejscowości i inicjałami to nie Roma ino XVIII wieczne- jak dla mnie herbowe- zaściankowe;)))
tyfus Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 no to się cieszę :)normalnie drżałem z niepewności - to nie moje klimaty, a akurat stg1971 trafił ze swoim wątkiem w momencie jak przeglądałem tę stronkę :))chociaż może szkoda ? te pierścienie są super :)-pozdro-
stg1971 Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 w tym wątku zamieściłem 2 różne sygnety ten z koniem to 18 wieczna robota,podobne trafia się na pobojowiskach wojen śląskich i w tym wypadku proszę o coś więcej na jego temat.co do pierwszego to wydaje mi się że to coś starego ale jak?
Martian Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 fakt są dwa...;) Tak z rozpędu... Drugi z koniem bez literek pasuje stylistycznie do guzików niemieckich z końmi pferd knopf ...
stg1971 Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 kolego martin możesz opisać jaśniej nie rozumię guzików niemieckich z końmi pferd knopf ... chodzi o fryderyka?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.