karabin Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Ave Danzig, vis1939, zukuri,Woodhaven (kolejność losowa) Wymienieni koledzy posiadają sporą wiedzę w różnych dziedzinach mnie interesujących i wiele mi pomogli.Grzechem byłoby nie nadmienić że A.D.ma najbardziej odpowiedzialną robotę w dziale id ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 chyba kolejny wątek umrze śmiercią naturalną.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Na to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 ...Płomień rozgryzie malowane dzieje, skarby mieczowi spustoszą złodzieje, pieśń ujdzie cało...to tak - w temacie relacji zaduszki" - ordery"oznaczenie Autorów Pieśni - dla Pieśni - jest mało ważne...Czyli Grzegorzu - sama świadomość że można wpaść na kawę" - jest wystarczającą wartością...Pozdrawiam Autorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 Kopi, Ty chyba , największy romantyk, na Forum, zaraz po mnie i oczywiście, po Adamkusie Mickiewicziusie, ponoć siedmio /świecowy/, tak twierdzi Juliusz - Wieszcz, wynalazca, słynnych iałych kołnierzyków" i grabarz" Aganemnona.O F. Chopinie, nie wspomnę, Ogińskiego też odpuszczę, choć jego Polonez, ako, sierdcie szczipatielnoje" - tiem.Wolę Norwida!Przepraszam za OT.Winien kopi2 , za celową prowokancje". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 7 Lipiec 2011 Share Napisano 7 Lipiec 2011 No i umarło !!! A szkoda bo pomysł był b.dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.