hipolit-O4 Napisano 30 Czerwiec 2011 Autor Napisano 30 Czerwiec 2011 Lasy zarośnięte.Na nieużytkach pokrzywy wyzsze od człowieka.Na szczęście zboża już niedługo będą kosić.
hipolit-O4 Napisano 30 Czerwiec 2011 Autor Napisano 30 Czerwiec 2011 Trawa do kolan,zeschnięta ale na porośniętych mchem plackach można pochodzić.Pod mchem sucy piasek.
tarma Napisano 30 Czerwiec 2011 Napisano 30 Czerwiec 2011 Racja. Lato nie do końca sprzyja łażeniu z piszczałką. Pot leje się po ja.... Ale mimo wszystko warto.
Potrek Napisano 30 Czerwiec 2011 Napisano 30 Czerwiec 2011 Zapomnieliscie o kleszczach, komarach, i pajeczynach co cały czas sie do twarzy przyczepiaja.
PAWEL*STRC Napisano 30 Czerwiec 2011 Napisano 30 Czerwiec 2011 do żniw jeszcze daleko , dopiero ok.20 sierpnia :/
bencher Napisano 30 Czerwiec 2011 Napisano 30 Czerwiec 2011 U mnie w okolicy wczoraj gość orał już traktorem swoje pole. Po co nie wiem, ale jak tylko przestanie padać to tam jadę :) W zeszłym roku to chodziłem dosłownie za traktorem ( oczywiście po uzyskaniu wcześniejszej zgody), zabawnie to wyglądało. Gość przeracał skiby ziemi a ja wybierałem jego plony" Ogólnie cieńko ostatnio...bencher
dominislaw93 Napisano 30 Czerwiec 2011 Napisano 30 Czerwiec 2011 rzepak i jęczmień przy dobrej pogodzie to za tydzień bedą kosić:)
radosci Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 Ziemniaki też już kopią :) Zawsze się znajdzie jakieś poletko.
sebo_sek Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 A i trawę koszą. Mam na niedziele dwa mini poletka. Może coś wyskoczy.
ziarnoo Napisano 1 Lipiec 2011 Napisano 1 Lipiec 2011 no i o to chodzi, niech juz kosza i niech sie pojawiaja monetki i drobnica. ale i tak musze sie jakos ruszyc nad morze. znam swietne miejscowki gdzie nadal mozna multum wszystkiego wykopac;) jak jest ktos chetny na pokopanie nad morzem to zapraszam, mozna sie juz na miejscu spotkac. wyjazd jakos na 2 tygodnie;) kopanie od rana do wieczora. od rana wydmy lasy i drogi, a wieczorkiem na plaze na monetki i bizuterie;) po takich 2 tygodniach, mozna duzo fajnego przywiezc do domciu;)
hipolit-O4 Napisano 11 Lipiec 2011 Autor Napisano 11 Lipiec 2011 Koszą już jęczmień ozimy w mojej okolicy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.