esterendensen Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Witam.Kolego Moskit.Wydaje mi sie,ze na pierwszych zdjeciach jest dzwignia wraz z linka ssania jakiegos gaznika.Amerykan to prawdopodobnie wlacznik stopu?! raczej nie motocyklowy.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 Witam a ta część z usa wygląda mi na włącznik świateł tylko brakuje cięgna. podobny ma Warszawa, a tu BMW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 I NSU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 A tu dla zakolorowania szarości, NSU w moim garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 dr.tommy no piękny moto ale zakurzony hmmm a czemu ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 Jest w trakcie odbudowy już 4 rok, a są jeszcze inne sprzęty do robienia ;), a doba ma tylko 24h. Jak wyczyszcze to wsadzę fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 Witam no Panowie to dzisiaj zakupiłem 55 latka Jawę perak stan cud malina :)))))) http://img369.imageshack.us/img369/6747/img2796xc5.jpghttp://img148.imageshack.us/img148/8489/img2798mb4.jpghttp://img379.imageshack.us/img379/6218/img2799en2.jpghttp://img172.imageshack.us/img172/2964/img2801mn7.jpghttp://img143.imageshack.us/img143/4958/img2797ge7.jpghttp://img143.imageshack.us/img143/9094/img2800lg0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 O!C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 to moje trafienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 a tu resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 Kto myka do Łodzi !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 Nie mów nic o Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 A`propos Twojego trafienia.Przywiozłem to w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 Tak se stała 20-kilka lat w stodole pod Żarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 Trafiłem ją wiele lat temu i wtedy mnie nie interesowała.Ale ostatnio doszedłem do wniosku,że może po nią pojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 Na chwilę przed wprowadzeniem do garage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 A no to czemu co??????Łudzi ???Piękny motorek co będziesz nim działał ???? Co za rocznik i która produkcja ??? garage?????? co ?????!!!!! Garaż hehhehe szyfrujesz swoje wypowiedzi ehhehe :)No ja jeszcze mykam w czwartek po kupę sześć ale jak wyjdzie to zobaczymy tylko się boje ze finansowo nie dam rady i nie pojadę do Łodzi ,ur,a!!!!!!Ale może hehehheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 @Moskit1 ,przeczytaj powoli to co napisałeśi zastanów się nad tym.Jeśli nie zrozumiesz przeczytaj kilka razy,ale powoli i ze zrozumieniem.Przeczytaj wszystko co napisałeś i spróbuj zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 A Schlana Elka pójdzie do Żyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 dobra dobra ja tylko troszkę chciałem Ciebie zirytować co prawdopodobnie mi się udało hehhe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Witam Ostatnio wpadło mi kawałek ramy, no i mam problem nie wiem co za emblemat jest na tej ramie?????No i ostatnio bywając na zlocie weteranów oglądając DKW zobaczyłem mój emblemat przy dźwigni hamulca proszę zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 no i jak sądzicie myślę ze to wzór producenta, ale czy tylko produkował dal DKW jak tak to bym już wiedział 100% ze to DKW :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 a to cała rama w okazałość mam do niej jeszcze kawałek przodu to znaczy główkę i kierownice ale u klienta no i muszę dopiero pojechać !!!!!Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Moskit-ident. może być prawidłowa. W dekawkach (jak i w młodszym bracie-z nieprawego łoża-Iżu) zbiornik ma miejsce na ramę o przekroju prostokąta. Większość motocykli ma o przekroju owalnym.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HD1940 Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Szczerzę powiem nie wiem z jakiego motocykla jest ta rama, ale pragnę zwrócić uwagę, że to tylko górna część (grzbiet) do której mocowano podciągi z silnikiem i tył do mocowania koła. Na widocznej na zdjęciu części montowano tylko zbiornik paliwa i widelec przedni. Nie znam modelu DKW, który by miał tego typu konstrukcję ramy, w każdym bądź razie raczej nie jest to typowy produkt wielkoseryjny. Albo jest to jakaś sportowa DKW-ka, albo ramę robiono dla kogoś zupełnie innego. Jak dla mnie to ciekawy przypadek do identyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.