Ajam4 Napisano 22 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Witam zna ktoś sposób na wyczyszczenie monet i guzików, bo już próbowałem różnych metod i wszystko zawodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 24 Czerwiec 2011 Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Oliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 24 Czerwiec 2011 Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Też mam jeden cynkowy guzik. Vis należy go przecierać ? Czy tylko moczyć. Robiłem tak że wkładałem na jakiś czas ,wyciągałem ,przecierałem i znowu . Powtarzać tak ten cykl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 24 Czerwiec 2011 Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Tak,jest o tym mnogo w wyszukiwarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajam4 Napisano 24 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Ale z oliwką mogę nie dożyć jego wyczyszczenia a trochę tego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 24 Czerwiec 2011 Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Coś za coś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.