Skocz do zawartości

Nowy Armand Penetrator 2

armand

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ukazała się nowa wersja wykrywacza Penetrator. Posiada tryby statyczny i dynamiczny bez dyskryminacji oraz tryb statyczny z dyskryminacją [dyskryminuje drobne śmieci żelazne]. Łatwa obsługa jednym pokrętłem i przyciskiem zerowania. Włączenie wykrywacza sygnalizowane jest diodą świecącą. Rozładowanie baterii sygnalizowane jest migającą diodą świecącą.
Kolor wykrywacza - ciemnoniebieski.
Napisano
chciałem tylko armanda dopytać coś więcej.
Co z zasięgiem? z wytrzymałością? i chociażby tylko żeby podał przybliżoną cenę... o nic więcej mi nie chodziło.
pozdro
szczurek

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 19:12 21-06-2011
Napisano
Zasięgi takie jak w starym Penetratorze, wytrzymałość mechaniczna dobra, ceny nie wpisałem, bo by uznano to za reklamę :)
Napisano
Kolor wynika z fantazji. Będą również niedługo inne wykrywacze w innych niesamowitych kolorach: popielaty, czarny, czerwony i żółty :)
Napisano
A dlaczego nie rozowy? Gdyby ktos mi zaproponowal rozowa wersje po lifcie wagi to bym taki kupil zonie ;) ciagle zabiera mi moja piszczale.
Napisano
Gotowa jest czarna odmiana Penetratora 2 pod nazwą Armand Saper.
Jestem otwarty na ciekawe pomysły kolorystyczne i ciekawe nazwy :)
Wzór woodland pomalowany na rurce jest niestety niewykonalny w warunkach malowania piecowego.
Napisano
to ma być śmieszne ?

rzadko zaglądam do tego działu ...

durne komentarze, kolego KrisssK, są mile widziane na Onecie - proponuję ich forum.

nagroda wysłana pocztą.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 12:16 25-06-2011

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie