slawgo Napisano 21 Czerwiec 2011 Autor Napisano 21 Czerwiec 2011 Minelab e-trac pro....prosiłbym użytkowników tego wykrywacza o opinię...a może jakaś alternatywny, ale porównywalny wykrywacz.
adam793 Napisano 21 Czerwiec 2011 Napisano 21 Czerwiec 2011 E-trac drogi ale skuteczny niewiem jaki inny mu równy
plaster180 Napisano 21 Czerwiec 2011 Napisano 21 Czerwiec 2011 święte słowa mam go i nie żałuje wydanej kasy po przesiadce z proximy trochę było nauki ale teraz wiem że nie wymienie go szybko bardzo stabilny sprzęt głęboki,nienaganna identyfikacja,dobrze wyważony.
adek_ Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 gdyby był ciut szybszy to bym z nim sypiał ;)
Aliens Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 a jak sie ma do niego Explorer Pro z cewka jak E-trac???
talgo Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 Adek jak by był szybszy to by z wyra zwiał a tak zobacz ile ma otworów w cewce ;)
adam793 Napisano 22 Czerwiec 2011 Napisano 22 Czerwiec 2011 Explorer se z tą cewką ma sie świetnie sam używam ten wykrywacz ,e-trac ma tylko trochę lepszy procesor szybciej łapie sygnał i może mniej się gubi,ważne jest dobrze ustawić wykrywacz i dostroić z resztą,wiele można mówić na tak i nie ale jak dla mnie mój explorer proffesional naprawdę cudo proszę tylko nie równać starszych explorerów też z cewką 11 niby to samo ale róznica inna,ludzie piszą po co wydawać kasę na proffesionala jak explorer model starszy to to samo tylko cewkę zmienić,moje stanowcze nie prawda.pozdrawiam
Aliens Napisano 23 Czerwiec 2011 Napisano 23 Czerwiec 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iFCLQxsMBEE
KrisssK Napisano 23 Czerwiec 2011 Napisano 23 Czerwiec 2011 Adam, mówiąc o starszym modelu explorera masz na myśli Ex II czy Ex SE?
adam793 Napisano 24 Czerwiec 2011 Napisano 24 Czerwiec 2011 Nawet i pierwsze modele se są inne obejrzałem ten filmik już kiedyś,robiłem testy na tych wykrywaczach i jednak jest różnica jakaś
KrisssK Napisano 25 Czerwiec 2011 Napisano 25 Czerwiec 2011 a konkretniej jaka bo narazie rzucasz ogólnikami a temat mnie interesuje
adam793 Napisano 26 Czerwiec 2011 Napisano 26 Czerwiec 2011 Jak nie chcesz się zdziwić to kup se nowego explorera se pro zapewniam cię że bedziesz zadowolony i tyle ogólnikami rzucam bo ci chyba niebęde tłumaczył jak ten piszczy jak inny, ten widzi inny się gubi nie powtarza sygnału tematu chyba nie trzeba ciągnąc wiadomo że nowy jest ulepszony czyli lepszy
samgnus Napisano 28 Czerwiec 2011 Napisano 28 Czerwiec 2011 E-trac i Explorer(w każdej postaci),to mimo wszystko nie te same wykrywacze.Inne twierdzenia to wg.mnie tylko zaspakajanie własnego ego pt.to,co mam jest dobre,a to co lepsze,to nic lepszego,tyle tylko,że droższe.Kol.adam793 sam sobie zaprzecza we własnych postach...Mocniejszy procesor,a co za tym idzie szybsze działanie to podstawa w różnicach w stosunku do Explorera,a za tym idzie praktycznie wszystko.Pozdrawiam!
adam793 Napisano 29 Czerwiec 2011 Napisano 29 Czerwiec 2011 E tam zawsze będą jakieś za i po,mam swoje zdanie i tyle bo używałem tych wykrywaczy a jak to ktoś odbiera co ja pisze nie moja sprawa mam wymarzony wykrywacz pasuje mi i już.Samsung ja testowałem te wykrywacze na raz na polu niewiem czy są takie same ,raczej nie.Sprawdż zobacz
samgnus Napisano 18 Lipiec 2011 Napisano 18 Lipiec 2011 KOl.adam793 chyba nie przeczytał z uwagą mojego postu....Nawet na pewno,bo nazwał mnie Samsungiem....:))Pozdrawiam!
papudrak22 Napisano 22 Wrzesień 2012 Napisano 22 Wrzesień 2012 Zakupilem minelab e trac(wcześniej biegalem z f5) i muszę stwierdzic że w pierwszych dniach uzytkowania tego sprzętu bylem wściekły na to adziewie".Po około 2miesiacach poznałem i zrozumiałem to cudo. jestem zachwycony jego możliwościami.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.