woytas Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Zlecenie już do niego poszło więc nie tylko czekam ale podziałałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Wielkie dzięki woytas,a co z moderacją nowego działu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Chwilowo wypadło na Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 20 Lipiec 2011 Share Napisano 20 Lipiec 2011 Dzięki woytas :),tak jak pisałem w dziale numizmatyka mogę pomóc bo tematem zajmuję się na co dzień od dawna.....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 Proszę molestować Bociana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 Ale w jaki sposób?co masz na myśli? :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 Akcje typu nowy dzial, nawet jeśli są popychane przez moderatorów i Woytasa, wymagają merytorycznej i technicznej akceptacji administratora- w tym wypadku Bociana.I stąd tylko On może go stworzyć. Idąc tropem rozumowania Woytasa, prośby do Bociana via @, mogą przyspieszyć decyzję-wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 Ok damy radę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otrong Napisano 27 Lipiec 2011 Share Napisano 27 Lipiec 2011 No to mamy nowy dział. Teraz tylko trzeba się przedstawić.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora krank3 18:05 27-07-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 28 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2011 Doczekaliśmy.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.