Dr Piotr Napisano 14 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Witam Wszystkie koleżanki i kolegów.Brałem udział niemal we wszystkich konferencjach Odkrywcy i po wielu rozmowach z innymi uczestnikami doszedłem do wniosku, że skoro tylko zwyczajowo utarł się 3 weekend maja jako termin spotkania może udałoby się go przenieść tydzień później (po zimnej Zośce). Raptem chodzi o tydzień, JEDEN TYDZIEŃ.Nie ma co ukrywać, że fajnie jest się wspólnie integrować przy wieczornych ogniskach, opowiadać i słuchać opowieści, biesiadować wspominając lub marząc ale w okolicach 13-15 maja są akurat noce są najzimniejsze co nie sprzyja temu założeniu. Po tym terminie noce stają się wyraźnie cieplejsze (podobnie jak i same dni).Proszę innych, by pisemnie, tu na forum, wypowiedzieli się na ten temat i demokratycznie, większość głosów będzie miała wpływ na to czy zmieniać ten termin, czy pozostawić stary.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Po pierwsze primo- dlaczego w tytule krzyczysz?Po drugie primo- a może zapytaj Organizatorów, dlaczego taki a nie inny termin?Po trzecie primo- ku pamięci. Jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim dogodził.Pozdrawiam.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 06:56 15-06-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Piotr Napisano 15 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Człowieku Śniegu!Krzyczę, by zwrócić uwagę, bo jak to zazwyczaj bywa większość głowami kiwa, a mało kto dyskusję rozpocznie.Po wtóre rozmawiałem z Organizatorami i jak napisałem ten termin jest zwyczajowy", nie ma uzasadnienia merytorycznego.Po tertio, fakt, wszystkim dogodzić się nie da, dlatego prosiłem o wypowiedzi (bardziej na temat niż Twoje słowa), by kierować się wolą większości.Pozdrawiam i proponuję, byś nie nabijał sobie postów w podobny sposób jak w tym przypadku, tylko merytorycznie brał udział w dysputach :-)Jeżeli jeździsz na konferencje, wypowiedz się, będę wdzięczny za Twój głos, nie jeździsz, to uważam iż ten temat Cię nie dotyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Dr Piotr - ten skrót, to myślę, że nie od doktor ... raczej nie... no na pewno nie.Proponuję pohamować swój temperament i bez impertynencji.Słusznie Yeti zauważył, że naruszyłeś Regulamin Forum - sądzę, że nie zadałeś sobie trudu, aby go przeczytać - bo byś wiedział, że drukowane literki nie są mile widziane.Bez tego, twój wątek, też byłby zauważony.http://www.odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Zdaje się, że ktoś z chlewa w gumofilcach wlazł na dywan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 ja myślę(a dziś zupełnie jasne myślenie mam)..."no chyba nie - przeczytaj uważnie ... albo ci podpowiem :Czlowieksniegu (6905 / 309) 2011-06-15 06:56:29 Po pierwsze primo- dlaczego w tytule krzyczysz?tyfus (7872 / 68) 2011-06-15 21:02:37Słusznie Yeti zauważył, że naruszyłeś Regulamin Forum - sądzę, że nie zadałeś sobie trudu, aby go przeczytać - bo byś wiedział, że drukowane literki nie są mile widziane.Czy to przypadkiem nie świadczy o pewnej niekompetencji któregoś z ad-modów ??"ja nie widzę, chyba że niedowidzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 No i co taki zdziwiony? Ja logując się w tym serwisie najpierw przeczytałem regulamin i zapoznałem się z zasadami/zwyczajami panującymi tutaj. Co do mojego wcześniejszego posta, to tak odebrałem. To tak jakby do twojego domu wlazł ktoś i zmieniał po swojemu zwyczaje które ty ustaliłeś i przestrzegają wszyscy domownicy. Tera jasne? Takie bezkarne zmiany czcionek dopuszcza onet,może tam niech się wykrzyczy,nie każdy chce oglądać bezsensowne krzyki na głównym. Czasem na dołku można spotkać bardziej interesujące wątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 wystarczywracamy do tematuPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 22:34 15-06-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Doktorze (?)- z ciekawości, z jakiego kawałka naszej pięknej socjalistycznej Ojczyzny jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Piotr Napisano 16 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2011 I tyle było z merytorycznej dyskusji na określony temat :-(Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Piotr Napisano 16 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Bym zapomniał; z racji wykształcenia, zawsze czytam regulaminy, instrukcje, etykiety (może to swoiste zboczenie). Nadużywanie wielkich liter jest niewskazane, nie użycie jako zwrócenie uwagi.Liczyłem na merytoryczną dysputę, spotkałem się z ... nie będę tego komentował, ale zaczynam się domyślać, dlaczego realne osoby ze zlotów lekceważąco odnoszą się do tego forum (a szkoda, bo miało nas łączyć, nie dzielić i zacietrzewiać).Ot, typowe dla nas, Polaków zachowanie - pieniactwo i zmiana tematu (ani jednej (na kilkanaście) odpowiedzi związanej z tematem)Pozdrawiam tych dla których argumenty i merytoryka są droższe i bliższe niż puste emocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Takim fopaux było moje pytanie o kawałek Polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 oj moderatorzy stracili ostatnio tą swoją oschłąść" i neutralność/obiektywność w tematach ;) dobrze to czy źle, nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Piotr Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Przepraszam Człowiekuśniedu. Jestem z Łodzi w uniesieniu i emocjach zapominałem udzielić odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewar3 Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Czlowiekśniegu, doktor jest z Oświeconych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.