wzllubin Napisano 12 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Poszukuje książki dotyczącej działań wojennych na dolnym śląsku. Chciał bym żeby zawierała mapy i opisy walk z IIwony swiatowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian. Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Panie, do biblioteki zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Google nie gryzie.Poda za to, -naście tytułów polskich autorów lub niemieckich na nasz przetłumaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Pełno takich książek w bibliotekach.Nie licz, że znajdziesz coś ciekawego w tych miejscach :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Polecam te 3 tytuły,jak się weźmie w nawias tendencyjny,Niemiecki punkt widzenia autorów na opisywane wydarzenia to nawet się fajnie czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Jeśli chodzi o stronę niemiecką jest tego od zawalenia.Jeśli chodzi o stronę radziecką niewiele znajdziesz.Na autorów niemieckich uważaj oni piszą ku pokrzepieniu serc.Ja ich znam z Fedorowicza to Kanadyjski wydawca książek na rynek USA.Delikatnie mówiąc są tendencyjne aż piszczy.Ja je kupuję dla zdjęć .Chyba że dla Niemców piszą inaczej nie wiem bo Niemieckiego nie znam i uczył się nie będę./nie w moim wieku/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.