Ajam4 Napisano 7 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Witam czy winny kamień nadaje się do czyszczenia monet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hytek7 Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 Dołączam się do pytania, coraz więcej tego specyfiku można znaleźć n alledrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADNORI Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Z ciekawości zajrzałem na inne fora na temat i raczej proszek do pieczenia nie wiele daje no chyba że przy wypiekach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Ma działanie przeczyszczające.Czyli kwestia co i jak chcecie konserwować.A perspektywa spędzenia paru godzin w toalecie również nie wygląda różowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapaz Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Ostrzegam przed stosowaniem tego specyfiku.Kiedyś z ciekawości kupiłem winny kamień na allegro, wziąłem kilka boratynek,postępowałem zgodnie z instrukcją i efekt był niesamowity. To co zostało z boratynek wyglądało jak po godzinnym czyszczeniu przy pomocy papieru ściernego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.