Ajam4 Napisano 7 Czerwiec 2011 Autor Napisano 7 Czerwiec 2011 Witam czy winny kamień nadaje się do czyszczenia monet.
hytek7 Napisano 25 Grudzień 2011 Napisano 25 Grudzień 2011 Dołączam się do pytania, coraz więcej tego specyfiku można znaleźć n alledrogo
RADNORI Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 Z ciekawości zajrzałem na inne fora na temat i raczej proszek do pieczenia nie wiele daje no chyba że przy wypiekach.
Czlowieksniegu Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 Ma działanie przeczyszczające.Czyli kwestia co i jak chcecie konserwować.A perspektywa spędzenia paru godzin w toalecie również nie wygląda różowo.
Kapaz Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Ostrzegam przed stosowaniem tego specyfiku.Kiedyś z ciekawości kupiłem winny kamień na allegro, wziąłem kilka boratynek,postępowałem zgodnie z instrukcją i efekt był niesamowity. To co zostało z boratynek wyglądało jak po godzinnym czyszczeniu przy pomocy papieru ściernego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.