ktos451 Napisano 7 Czerwiec 2011 Autor Napisano 7 Czerwiec 2011 Witam, zdobyłem (w sumie dostałem) taką kurtkę, podobna ma ona być wojsk pancernych(?). Wyprodukowana w Zakładach Odzieżowych Wybrzeże w Gdyni - firma robi obecnie ubrania ochronne, robocze i umundurowanie, działa ona od 1969.
tyfus Napisano 7 Czerwiec 2011 Napisano 7 Czerwiec 2011 nie nadużywamy znaków interpunkcyjnych w tytułach wątków - poprawiono
ktos451 Napisano 7 Czerwiec 2011 Autor Napisano 7 Czerwiec 2011 Witam, zdobyłem (w sumie dostałem) taką kurtkę, podobna ma ona być wojsk pancernych(?). Wyprodukowana w Zakładach Odzieżowych Wybrzeże w Gdyni - firma robi obecnie ubrania ochronne, robocze i umundurowanie, działa ona od 1969.
ktos451 Napisano 7 Czerwiec 2011 Autor Napisano 7 Czerwiec 2011 Przed chwilą ściągnąłem podpinkę i jest metka wzór: 602/MON, z 2004 roku, ale czy pancerna?
Pytanie
ktos451
Witam, zdobyłem (w sumie dostałem) taką kurtkę, podobna ma ona być wojsk pancernych(?). Wyprodukowana w Zakładach Odzieżowych Wybrzeże w Gdyni - firma robi obecnie ubrania ochronne, robocze i umundurowanie, działa ona od 1969.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.