countaries Napisano 4 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2011 wlasnie w tym tygodniu nabylem te zdezelowana slicznotke i choc wydaje mi sie , ze wiem sporo , co do tego jak sie nia zajac - to niemniej jednak z przyjemnoscia wyslucham kolegow z branzy . jestem przekonany , ze sa w tutejszym gronie profesjonalisci oraz ludzie ze sporym doswiadczeniem - wiec jako , ze bedzie to dluga i trudna walka , chcialbym sie do niej przygotowac . serdecznie prosze o opinie i porady ,lub tez ew. pytania . Jestem nowy na forum Odkrywcy " wiec chetnie poznam osoby , ktore maja podobne zainteresowania ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countaries Napisano 6 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2011 jedno ze zblizen ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 http://www.odkrywca.pl/jak-zyc-z-pickelhauba-,688017.html#688017 tu coś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Tak to właśnie ten link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.