Opus Dei Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Zawsze tam gdzie idę z wykrywką staram się uzyskać chociażby zgodę właściciela danego terenu. Już pal licho WKZ, ale zgoda pana musi być. Sam sobie osobiście nie życzę, aby ktoś paradował po moim polu bez mojej wiedzy, o kopaniu dołów nie wspominając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Marv- Chodzi mi o sprzedaż przedmiotu w granicach kraju." Sprzedawałem, z różnych powodów, przedmioty/rzeczy, które miały 5-50-100-200 lat i żyję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Stwierdzenie staram się " jest kluczem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Jest podstawą bez której nie ruszam w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 E tam, wszyscy tacy święci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 dokładnie wszyscy mają za pazurami" a szukaje kodeksu moralnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Jak jestem na środku pola do najbliższej wsi parę km to raczej ciężko jest znaleźć właściciela :) ale tam gdzie kopię to już mnie znają.Co do wysyłki za granice to nie jestem za tym ale wolna wola.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 a co to ma do żeczy , kopiesz na swoim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 A Ty?? i tak czy kopie na swoim czy na cudzym,czy za zgodą czy bez to i tak wszystko w ziemi jest państwowe i tego Panowie nie zmienimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 ja nie jestem hipokrytą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Po prostu staram się jak mam nadzieję większość ludzi z tego forum i poza nim o powyższą zgodę. Sam święty nie jestem, nie byłem i nie będę, ale jakieś podstawy staram się zachować.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Mam wrażenie ze nieco odbiegamy od tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 I rury kanalizacyjne też, czyli całe g.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Opus Dei - Jako członek dwóch organizacji para-mafijnych masz problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 opus dei ( ...) a oceniasz ludzi ! wypadało by żebyś chociaż powiedział że niezastanowiłeś sie przed klikniecien - dodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 ZUBIKED bez obrazy ale ja pierwszy z hipokrytą" nie wyjeżdżałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Dobra chodzi o to że wszyscy tu działamy na śliskim gruncie ( co kolwiek to znaczy ) i jakie kolwiek umoralnianie jest co najmniej nie na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Panowie, bo nam temat zamkną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Prawa i tak szybko nie zmienimy, góra nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 O to to !! młody,a dobrze gada polać mu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Przy wycieczkach osobistych a i owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 ... e nie taki młody, młody to w szkole było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 nikogo nie nazywam hipokrytą jedynie pragnę byśmy nie działali w myśl regóły - cel uświęca środki.Dla mnie łażenie z wykrywka to pierwotny instynkt łowczy bez żadnej ideologii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Najważniejsze to się nie dać wkręcić". Wracając do sedna tematu te niby wyroki to lekkie przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0b3rT Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Pamiętajmy że prasa zawsze szuka sensacji. Nie wierzę że w demokratycznym" kraju zostanie zasądzony wytok 5 lat więzienia za próbę sprzedania monety. Po pierwsze to nie jest nie wiadomo jaki rarytas, a po drugie te 5 lat najwyższy możliwy wymiar kary, i aby go dostać to naprawdę trzeba na niego zasłużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.