Szybkizpodlasia Napisano 24 Maj 2011 Autor Share Napisano 24 Maj 2011 Jest może ktoś chętny na wspólne wykopki w okolicach Białegostoku i na pomoc w opanowaniu rutusa (statyk - militaria )? np w weekend? Dysponuje autem:) Szybkizpodlasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Szkoda to sam pochodzę jak nikogo nie ma chętnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek.Ant. Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 Gdzie chcesz łazic w takie upały.Jak zrobi się trochę chłodniej możemy się dogadac.Pozdrawiam-Jacek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horseman Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 W lesie Rudzkim możemy poszperac,npokolice Dołubowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 9 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2011 Ja jeżdżę o 3:30 w nocy żeby pokopać normalnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp4tkl Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Witam. Jestem chętny na wypad za miasto na ,,rybki''(mam rutusa). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybkizpodlasia Napisano 26 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2011 zajzyj na pocztę sp4tkl;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
posampas Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Koledzy jestem zainteresowany wspólnym wypadem. Choć ostatnio mało czasu, można spróbować gdzies wyskoczyć.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.