gudek82 Napisano 20 Maj 2011 Autor Napisano 20 Maj 2011 Witamcoś takiego wyszło z ziemi, zrobiłem fotkę i znów w dół.Co to może być rakieta ?. U dołu jakby statecznik, tyle że zgnieciony. Z przodu jakby wiatraczek, malowanie kolor zielona oliwka, i rok bodajże 1940.
gudek82 Napisano 20 Maj 2011 Autor Napisano 20 Maj 2011 Witamcoś takiego wyszło z ziemi, zrobiłem fotkę i znów w dół.Co to może być rakieta ?. U dołu jakby statecznik, tyle że zgnieciony. Z przodu jakby wiatraczek, malowanie kolor zielona oliwka, i rok bodajże 1940.
ZUBIKED Napisano 20 Maj 2011 Napisano 20 Maj 2011 Sowiecka bąbka 2,5 kilowa ( nie pamiętam symbolu nazwy ) zapalająca z zapalnikiem A MAWyglada nie niewybuch Dalszą procedurę postępowania powinni podać Ci dyżurni krzykacze ( gdzie oni są u licha ? ) naszego forum
matireli Napisano 20 Maj 2011 Napisano 20 Maj 2011 Trzeba czekać na pewno w ciągu minut kolega mac okrzyczy cię że wźiołeś to do ręki
ZUBIKED Napisano 20 Maj 2011 Napisano 20 Maj 2011 Tak czy inaczej ja bym jeszcze pasow dla za to że bierze do łapy coś na czym wogole się nie zna, ale wie z e to rakieta
gudek82 Napisano 20 Maj 2011 Autor Napisano 20 Maj 2011 Jak tyle żyje, nie widziałem takiej, a przewinęło się tego mnóstwo. Stara sprawdzona zasada, nie wiesz co to jest, nie ruszaj, i tak dalejDzięki wszystkim Pozdrawiam gudek82
Pytanie
gudek82
Witam
coś takiego wyszło z ziemi, zrobiłem fotkę i znów w dół.Co to może być rakieta ?. U dołu jakby statecznik, tyle że zgnieciony. Z przodu jakby wiatraczek, malowanie kolor zielona oliwka, i rok bodajże 1940.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.