TomekSz1 Napisano 2 Styczeń 2012 Napisano 2 Styczeń 2012 Szkoła Podch. Rez. Artyl. Włodzimierz Wołyński
TomekSz1 Napisano 2 Styczeń 2012 Napisano 2 Styczeń 2012 Centrum Wyszkolenia Artylerii Przeciwlotniczej
bodziu000000 Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Napisano 3 Styczeń 2012 Wojsko Wielkopolskie - Mińsk 1919 - pogrzeb
Gebhardt Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 Mnie na Hiszpancow wygladaja ale sie nie upieram.
krzyhal Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 Ależ Krzysztofie???!!! ;-)Czy widziałeś Hiszpanców z Mosinami na plecach i z prawosławną?Nasi to są przeca jak najbardziej. :-)
Gebhardt Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 Na kbkach sie nie zanm ale Hiszpancow z prawoslawnymi jaknajbardziej!
krzyhal Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 Ja z kolei na Hiszpanczykach z prawosławnymi jakby mniej się znam, ale zapewniam Cię, że to nasi.Już fotka ta, dokładnie z takim samym ujęciem - tylko mniejsza nieco, wcześniej była na tym Forum - chyba nawet w którejś z odsłon tegoż wątku - należy ona do serii zdjęć wykonanych grubo przed wojną - dwa inne z tego cyklu są prezentowane m.in. w książce Łosia.Kiedyś udowadniałem już że to są Polacy. A nawet fakt, że w naszym wojsku taki sposób noszenia furażerki - z rogami - wcale nie był czymś odosobnionym. :-)Jak skończę porządki z moim nowym kompem - co może niestety troszkę potrwać - to wkleję te inne zdjęcia, chyba że ktoś przekopie się przez wcześniejsze strony tego wątku i znajdzie to o co mi chodzi. ;-) KH
jotes Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 Wg mnie nasza (orzełek w rogu tarczy). Chyba celowo uszkodzona (urwany zamek, rozsadzona lufa).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.