pikami Napisano 17 Maj 2011 Autor Share Napisano 17 Maj 2011 Jak naprawić czeską łódkę nabojową? Dodam, że stara skorodowana sprężyna została usunięta bez rozginania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 17 Maj 2011 Autor Share Napisano 17 Maj 2011 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 17 Maj 2011 Autor Share Napisano 17 Maj 2011 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 A co tu kolega chce naprawiac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 No przecie tam była jakaś sprężyna w środku, a ja chcę zamontować nową tylko nie wiem jak. Czy istnieje jakaś metoda na naprawę takiej łódki i to bez rozginania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 Kolego. Nie kombinuj tylko wrzuć do kartonika i zakonserwuj. POZDRAWIAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 Swego czasu docinałem takie z taśmy do mocowania towaru na paletach. Nie wiem czy jeszcze są stosowane wąskie metalowe taśmy. Ostatnio to raczej plastiki widuje.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 witam,widzac stan tej ludki,rozsypie ci sie jesli bedziesz przy niej kombinowal. zrob tak jak ci koledzy radza,zakonserwuj i na puleczke.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 Dzięki koledzy za rady .Odpuszczam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 A poza tym jeżeli wyciągniesz tą blaszkę jej spód będzie skorodowany (przyklejona zwykle jest do nie resztka środka łódki). Więc nawet gdybyś odrdzewił to i tak nie wiele by tego zostało. pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 ku przestrodze,tak sie konczy kombinowanie przy starych ludkach z ziemi.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.