NEPTUNAK Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 Witam. Chciał bym w tym roku odwiedzić Bałtyk, jakie miejscowości byście polecili, gdzie można przejść się z wykrywką jak i wyjść na spacer z rodzina?!
Weles Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 w tamtym roku byłem w Gdańsku na jarmarku dominikańskim..fajna impreza..no i było gdzie z rodzinką wyskoczyć..a co do zwiedzania plaży w poszukiwaniu drobnych na piwko..- było nas ....naście osób..
Czlowieksniegu Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Ja nadal obstawiam Himalaje... Ale jeśli nalegasz, na kierunek Bałtyku, to Dania, Finlandia lub w ostateczności Łotwa.I pogoda lepsza, i ceny normalniejsze ( co oczywiście nie znaczy niższe ), i jest co robić.
fuks_ag Napisano 19 Maj 2011 Napisano 19 Maj 2011 Wybierz się do Kątów Rybackich-koniec czerwca-znajdziesz troche bursztynu na plazy a w lesie całą masę okopów. Nawet bez wykrywki w krzaczorach coś wyczaisz. A jak na sam koniec Kątów dotrzesz i w las pójdziesz za figurką to po kilkudziesięciu metrach uda ci się znaleźć miejsce po niemieckim szpitalu polowym , który zostal zbombardowany a na około jak już wspomniałem okopy.Do Krynicy blisko i obóz koncentracyjny w Sztutowie. Do Gdańska blisko i cisza oraz spokój.
marcjew Napisano 19 Maj 2011 Napisano 19 Maj 2011 Jedz troche dalej za Katy:)))Na Mierzeje Wislana-spanko zalatw sobie na wsi.W tym roku wracam w poprzednie miejsce.Pare fantkow wyskoczylo.Jak na 10 godz.kopania to rewelka.Gospodarz tez mial pare gratow w ogrodku!!!
NEPTUNAK Napisano 25 Maj 2011 Autor Napisano 25 Maj 2011 Hej dzięki za podpowiedzi, moja ukochana i jedyna stwierdziła prozaicznie już zamówiłam pokoje we Władysławowie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.