Skocz do zawartości
  • 0

Pocisk,bomba?

WWO292

Pytanie

Napisano

znalezione dzisiaj i na razie pozostawione w dołku wokół trafiają się łuski po nabojach i niedaleko jest kilka lejów po bombach
wymiary
długośc 25 cm
średnica na dole 10 cm
średnica u góry 8,5 cm
waga dobre 10 kg
Z góry dzięki za wszelkie informacje na temat tego fanta.

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie wiem co to -nie ruszam. Mówi ci to coś? Jak chcesz tak śmiało wywijać fantami o których nic nie wiesz to zakołuj sobie dobry nieśmiertelnik.
Pozdro.
Napisano
przedmiot został w dołku jak już wcześniej napisałem a pytam z ciekawości a tak w ogóle to myślałem , że dział id służy temu żeby dowiedzieć się coś o przedmiocie o którym się nic nie wie bo jeżeli wiedziałbym co to takiego to nie zaśmiecałbym forum. Pozdrawiam.
Napisano
Doskonale rozumiem, jednak uważam że ryzykować nie warto bo żaden fant nie wart twego zdrowia ani życia. Co do samego id ,,bomby,pocisku,, to jest to zabronione na forum.
Pozdro.
Napisano
a czy przypomina to chociaż jakąś bombe bo może to jakiś cywilny przedmiot w necie nie spotkałem się z takimi kształtami bomb czy pocisków ale pytam tylko i wyłącznie z ciekawości
Napisano
Z cywilnych przedmiotów przypominałoby siłownik hydrauliczny do wywrotu,ale broń Boże nie sugeruj się moimi przypuszczeniami-tak mi się skojarzyło.
Pozdro
Napisano
dzięki za odpowiedzi też stawiałbym na siłownik bo w pobliżu jest budynek służb drogowych ale i tak zostanie w dołku. Pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie