zelig Napisano 8 Marzec 2004 Autor Napisano 8 Marzec 2004 Ardeny 1944. Czy ktoś rozpoznaje tego mężczyznę w białej koszuli...?
Duncam Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Jeśli to faktycznie Ardeny, co podaję w wątpliwość, to na pewno nie XII 1944.Pzdr
zelig Napisano 8 Marzec 2004 Autor Napisano 8 Marzec 2004 Wiedziałem, że na Ciebie zawsze można liczyć :) Fakt. Zmyśliłem. (bo nie wiem skąd jest to ujęcie)No to może... Północne Niemcy, lipiec 1945... (reszta jak poprzednio)
Duncam Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 Tak, to już bardziej...Jeńcy z Luftwaffe, najpewniej jacyś kaprale czy co (słabo widać). A ten w białej koszulce...To dziadek przewodniczącego Samoobrony chyba!;-)Niestety, nic mi to zdjęcie nie mówi. Amerykańska strefa okupacyjna to środkowe i częściowo południowe Niemcy. Pzdr
MK Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 Ten w białej koszuli zapewne śpiewał im... Ten kraj jest nasz i wasz..." ;-)
zelig Napisano 9 Marzec 2004 Autor Napisano 9 Marzec 2004 Austria. Środkowy Salzburg. Lipiec 1945. (konkretnie 20 lipca). Czy ktoś .... :)Uderzające podobieństwo, prawda? Chociaż z tym dziadkiem" nie byłbym taki pewny. Przecież oprócz eksperymentów z samoopalaczem, P.Tymochowiczem, lub z kurwikami", to nie wiadomo do końca w jakich jeszcze doświadczeniach mógł uczestniczyć p. Przewodniczący.Dziękuję didżejowi MK za trafne dobranie tła muzycznego pod ten wątek. :)
kobieras Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 jak dla mnie to po prwaej andzrej L stoi z samoobrony:)
kobieras Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 jak dla mnie to po prwaej andzrej L stoi z samoobrony:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.