kaiel Napisano 29 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2011 mały wypad w ciemno po poludniu ,mile zaskoczeniepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rewton Napisano 29 Kwiecień 2011 Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Gratulować:a)znajdekb)położenia domupozdr. rewton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Kolego kaiel wrzuć lepsze fotki odznaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaiel Napisano 30 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2011 tak to wyglada , wiecie ile to moze byc warte ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Napewno rosyjska odznaka wojskowa !!! :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaiel Napisano 30 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2011 dziasiaj to samo miejsce jak widac nawet siekiera sie trafiławygrzebałem jeszcze płyte żeliwna od kuchni ;) ale nie dałem rady tego wywlec , po ile jest teraz złom ? ;)jutro poprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Kg 90 gr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 U mnie chyba 80gr kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 ja zbieram wszystko co znajde takze se wyobrazie ile złomu mam w piwnicy :) potem na złom i pare złoty bedzie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaiel Napisano 30 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2011 ha podkowa sie jeszcze w plecaku odnalazła , na szczescie podobno dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaiel Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 to samo miejsce dzisiaji jak zwykle harmonijka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.