carmelo1 Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Napisano 24 Kwiecień 2011 witam plyta pancerna na wrzesniowych pozycjach od czego moze byc przygladalem sie Renault FT-17 ale nie bardzo.Moze ktos dobrze sie zna na broni pancernej i podpowie...
carmelo1 Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Napisano 26 Kwiecień 2011 no wiem ze pociag ruski ale to mial byc przyklad nitowania potrujnego..
kwazi Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisano 26 Kwiecień 2011 Witam. A nie znalazłeś tego czasem w okolicach jakiegoś fortu? Bo przypomina ni kawałek lawety fortecznej.
carmelo1 Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Napisano 24 Kwiecień 2011 witam plyta pancerna na wrzesniowych pozycjach od czego moze byc przygladalem sie Renault FT-17 ale nie bardzo.Moze ktos dobrze sie zna na broni pancernej i podpowie...
carmelo1 Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Napisano 26 Kwiecień 2011 no wlasnie w kolo nie ma zadnych forteczych zeczy jeszcze przychodzi mi na mysl pociag pancerny bo niedaleko sa tory z palmir do warszawy ale czy tam cos pancerego jezdzilo to ie mam pojecia..
steell Napisano 25 Kwiecień 2011 Napisano 25 Kwiecień 2011 może się myle ale do żadnego czołgu mi to nie pasuje
Pytanie
carmelo1
witam plyta pancerna na wrzesniowych pozycjach od czego moze byc przygladalem sie Renault FT-17 ale nie bardzo.Moze ktos dobrze sie zna na broni pancernej i podpowie...
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.