pawcion123 Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Vorax popieram cię w 100%.Co to ma w ogóle być.szpan na hardcora" czy co?bez komentarza...:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Vorax masz rację całkowicie sie z tobą zgadzam na dodatek przy tej ruskiej zabawce dopisek wyrzuciłem do bagienka ludzie po co wyjmować w ogóle z dołka i jeszcze tym rzucać gdziekolwiek po jaką cholerę w ogóle z tym łazic w łapach zakop głębiej i już! mógł dopisać jeszcze dałem dzieciakom do zabawy a oni sobie rzucali potem schowałem do torby ten możdzierz i w domku sobie na nim gwozdzie prostowałem:-)szkoda słów chociaż ładnie sie ten wątek zaczął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 dobra Panowie - wasze komentarze, jakże cenne, mam nadzieję że dały do myślenia.teraz proponuję zakończyć tę dyskusję w tym wątku i tym dziale.dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Ależ proszę przestać najeżdzać na mnie bo tak jak piszecie to nie było bo z dziećmi byłem 2 dni wcześniej sprawdzić to właśnie miejsce bez sprzętu pochodzić i się dotlenić a z wykrywką pojechałem bodajże 2-3 dni później i o co to halo po lesie z dziećmi nie można pochodzić a tam macie podpis o okopach pozostałościach po wojnie i tyle ale was wyobraźnia ponosi masakra no ale cóż to jednak wy macie nasrane w głowach nie ja .Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Wybaczcie za uniesienie się ale pewien jestem że większość z was była w lesie z dziećmi rodzinką , a wykopki to już inna sprawa i wszyscy nawet ja o tym wiem.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Wiedzialem ze bedzie zalosny unik tego typu.Pozdrawiam prawdziwych poszukiwaczy.Vorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Ojciec- wzór i przykład dla syna...Piękny przykład inteligencji i rozwagi.A jak nie ojciec, to i tak przykład piękny.O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Prosiłem ?informuję, że więcej już nie będę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Jaki unik ale zapomniałem że to polska i polaczki nikt nikomu nie ufa . Nie ważne mam gdzieś wasze bezpodstawne oczernianie . Rubta co chceta jestem winny wszystkiego o czym piszecie bo nikt nie wpadł na inny pomysł tylko wszyscy od razu na szubienicę n0 ale cóż taki kraj. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Ale muszę przyznać że śmieszni jesteście przykład typu wino1939 masakra tutaj widać brak inteligencji pomyślcie zanim kogoś powiesicie . Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Któryś z Szanownych modów chyba wspominał, że nie podoba mu się słowo polaczki".Chłopie... nie podnoś ludziom ciśnienia.Wiem wiem, miałem się nie odzywać.Więcej tu literki nie postawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Więc proszę o usunięcie posta ja więcej tutaj nic również nie wstawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.