Skocz do zawartości

Opatów, Ostrowiec Świętokrzyski

SirRaf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
lukass ciebie dorwała miłość a świrka obowiązki miłosne , ja za to szybko uciekam z łóżka żeby w nim nie zostać i czekam na wnuki. Tak że panowie ciężko będzie wam pogodzić dwie rzeczy , jedna piszczy na baterie druga bez baterii .
Napisano
Po pierwsze jaki seba , po drugie to kumpel cię nie poinformował że w listopadzie rzuca stan kawalerski.Nie wiem dokładnie w jakim dniu ale chyba już po pierwszych przymrozkach.
Napisano
Coś tam Świrek wspominał ze zmienia stan kawalerki tylko nie wiedziałem kiedy:)).Ja też się zastanawiam ale to w 2014 roku dopiero:))
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Napisano
Siema niestety sezon zamknięty miałem złamaną nogę i dopiero gips mi zdjęli a stan kawalerski zmieniam w tą sobotę tj 9 pozdrawiam.:)
Napisano
Jeszcze się zastanów , nie wiesz co tracisz, ale jak nie to wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia . Piszczałkę do szafy , jak ładne wydaje dźwięki to się przyda do usypiania potomstwa.
Napisano
O!!! to będziesz tatusiem!!!! U nas marnie kolego myśmy takiego fanta nie znaleźli jak ty, no pomijając lukasa . Na-razie kolego rozkoszuj się ciepełkiem rodzinnym bo w polach zimno , mnie wiatr po jajkach może już dmuchać. Rozmawiałem z twoim Maciejem zbiera się zabrać mnie gdzieś tam ale nigdy nie ma czasu . Trzymaj się i do pieca dokładaj....
Napisano
Miętus ty nie rzucaj takich tekstów o tatusiach, bo jeszcze nie jestem :P a tak się plotki rodzą. no to czytajmy i studiujmy książki w ten zimowy czas a na wiosnę się zobaczy.
Zabierzemy kobiety do sebsona wszyscy następnym razem my w teren one zostaną sobie pogadać.
A co do ślubu to znalazłem swoje 1 złoto :D teraz noszę je dumnie na palcu:)
Zdrów wszystkim
  • 4 weeks later...
Napisano
jaki tu spokój nananana
nic się nie dzieje nanana
nikt się nie bawi nananana
wszyscy się nudzą ?? nanana :)
co słychać w wielkim świecie?
Napisano
Krzysiek9559 skąd ty tu się wiozłeś jak posezonowa znajdka , ja jutro jadę z buszmenem na opłatkowe spotkanie polne , chyba że się wystraszy minusa , to sam sobie pojadę , tak że świrek niema takiego spokoju, no pewnie ty teraz penetrujesz specjalne okolice, żeby ci tylko cewka służyła jak najdłużej.
Napisano
Hej rotsen5 w wielkim swiecie wielka dupa nana nana wracam 22go pewnie cewka pola juz w tym roku nie zobaczy szkoda ale sa inne plany,był gril bedzie kulig pozdrawiam i do zobaczenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie