Skocz do zawartości

Opatów, Ostrowiec Świętokrzyski

SirRaf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
lukass ciebie dorwała miłość a świrka obowiązki miłosne , ja za to szybko uciekam z łóżka żeby w nim nie zostać i czekam na wnuki. Tak że panowie ciężko będzie wam pogodzić dwie rzeczy , jedna piszczy na baterie druga bez baterii .

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
O!!! to będziesz tatusiem!!!! U nas marnie kolego myśmy takiego fanta nie znaleźli jak ty, no pomijając lukasa . Na-razie kolego rozkoszuj się ciepełkiem rodzinnym bo w polach zimno , mnie wiatr po jajkach może już dmuchać. Rozmawiałem z twoim Maciejem zbiera się zabrać mnie gdzieś tam ale nigdy nie ma czasu . Trzymaj się i do pieca dokładaj....

Miętus ty nie rzucaj takich tekstów o tatusiach, bo jeszcze nie jestem :P a tak się plotki rodzą. no to czytajmy i studiujmy książki w ten zimowy czas a na wiosnę się zobaczy.
Zabierzemy kobiety do sebsona wszyscy następnym razem my w teren one zostaną sobie pogadać.
A co do ślubu to znalazłem swoje 1 złoto :D teraz noszę je dumnie na palcu:)
Zdrów wszystkim

• 4 weeks later...
Krzysiek9559 skąd ty tu się wiozłeś jak posezonowa znajdka , ja jutro jadę z buszmenem na opłatkowe spotkanie polne , chyba że się wystraszy minusa , to sam sobie pojadę , tak że świrek niema takiego spokoju, no pewnie ty teraz penetrujesz specjalne okolice, żeby ci tylko cewka służyła jak najdłużej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie