lukass Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 Znajdę chwilę wolnego najlepiej w tyg:)).W wekenndy mnie nie ma w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 22 Sierpień 2013 Share Napisano 22 Sierpień 2013 lukass ciebie dorwała miłość a świrka obowiązki miłosne , ja za to szybko uciekam z łóżka żeby w nim nie zostać i czekam na wnuki. Tak że panowie ciężko będzie wam pogodzić dwie rzeczy , jedna piszczy na baterie druga bez baterii . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 22 Sierpień 2013 Share Napisano 22 Sierpień 2013 Jakie świrka obowiażki miłosne dopadły?.Masz racje Seba ze trudno pogodzić te 2 rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 22 Sierpień 2013 Share Napisano 22 Sierpień 2013 Po pierwsze jaki seba , po drugie to kumpel cię nie poinformował że w listopadzie rzuca stan kawalerski.Nie wiem dokładnie w jakim dniu ale chyba już po pierwszych przymrozkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 22 Sierpień 2013 Share Napisano 22 Sierpień 2013 Coś tam Świrek wspominał ze zmienia stan kawalerki tylko nie wiedziałem kiedy:)).Ja też się zastanawiam ale to w 2014 roku dopiero:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 10 Październik 2013 Share Napisano 10 Październik 2013 Jak tam świrek robisz dzień kawalerski z wykrywką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 4 Listopad 2013 Autor Share Napisano 4 Listopad 2013 Siema niestety sezon zamknięty miałem złamaną nogę i dopiero gips mi zdjęli a stan kawalerski zmieniam w tą sobotę tj 9 pozdrawiam.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Jeszcze się zastanów , nie wiesz co tracisz, ale jak nie to wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia . Piszczałkę do szafy , jak ładne wydaje dźwięki to się przyda do usypiania potomstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 Niech sie żeni czemu ma mieć lepiej od nas ha ha.Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 14 Listopad 2013 Share Napisano 14 Listopad 2013 Świrek Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)).Żeby Ci się układało z Nadią:)).Pozdrawiam:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 18 Listopad 2013 Autor Share Napisano 18 Listopad 2013 dzięki dięki:) a jak sezon sie udał?:) u mnie owocnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 18 Listopad 2013 Share Napisano 18 Listopad 2013 O!!! to będziesz tatusiem!!!! U nas marnie kolego myśmy takiego fanta nie znaleźli jak ty, no pomijając lukasa . Na-razie kolego rozkoszuj się ciepełkiem rodzinnym bo w polach zimno , mnie wiatr po jajkach może już dmuchać. Rozmawiałem z twoim Maciejem zbiera się zabrać mnie gdzieś tam ale nigdy nie ma czasu . Trzymaj się i do pieca dokładaj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 19 Listopad 2013 Autor Share Napisano 19 Listopad 2013 Miętus ty nie rzucaj takich tekstów o tatusiach, bo jeszcze nie jestem :P a tak się plotki rodzą. no to czytajmy i studiujmy książki w ten zimowy czas a na wiosnę się zobaczy. Zabierzemy kobiety do sebsona wszyscy następnym razem my w teren one zostaną sobie pogadać.A co do ślubu to znalazłem swoje 1 złoto :D teraz noszę je dumnie na palcu:)Zdrów wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirRaf Napisano 13 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2013 jaki tu spokój nananananic się nie dzieje nanananikt się nie bawi nanananawszyscy się nudzą ?? nanana :)co słychać w wielkim świecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 16 Grudzień 2013 Share Napisano 16 Grudzień 2013 U mnie wszystko w porzadku Świrek:)).Przygotowania do Świąt:).Pozdrawiam i mysle ze się jeszcze spotkamy stara ekipa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 16 Grudzień 2013 Share Napisano 16 Grudzień 2013 Witaj, co poniektórzy obchodzą szewski poniedziałek, przesilenie przed świąteczne, herbatkowe.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 18 Grudzień 2013 Share Napisano 18 Grudzień 2013 Krzysiek9559 skąd ty tu się wiozłeś jak posezonowa znajdka , ja jutro jadę z buszmenem na opłatkowe spotkanie polne , chyba że się wystraszy minusa , to sam sobie pojadę , tak że świrek niema takiego spokoju, no pewnie ty teraz penetrujesz specjalne okolice, żeby ci tylko cewka służyła jak najdłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 18 Grudzień 2013 Share Napisano 18 Grudzień 2013 Sory krzysiek ja jak zwykle jestem już po małym co nieco i trzyma się mnie dziwny humor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 18 Grudzień 2013 Share Napisano 18 Grudzień 2013 Ok. Masz rozgrzeszenie ale Yeti potępia picie herbaty...herbata to zło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 18 Grudzień 2013 Share Napisano 18 Grudzień 2013 A co do cewki to niech Ci też służy jak najdłużej.... oczywiście mam na myśli cewkę moczową.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 18 Grudzień 2013 Share Napisano 18 Grudzień 2013 Teraz to już się zastanawiam która dłużej pracuje w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 18 Grudzień 2013 Share Napisano 18 Grudzień 2013 Krzysiek9559 my sie chyba jeszcze nie znamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 18 Grudzień 2013 Share Napisano 18 Grudzień 2013 Nie wiem może przybliżysz jakąś okoliczność. A po drugie nic nie stoi na przeszkodzie by się poznać.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 18 Grudzień 2013 Share Napisano 18 Grudzień 2013 Masz na poczcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 18 Grudzień 2013 Share Napisano 18 Grudzień 2013 Hej rotsen5 w wielkim swiecie wielka dupa nana nana wracam 22go pewnie cewka pola juz w tym roku nie zobaczy szkoda ale sa inne plany,był gril bedzie kulig pozdrawiam i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.