lukass Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Na grylu nie byłem ale na kulig się łapie:).Jasne mozemy się poznać krzysiek:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotsen5 Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Super seba że wracasz , ale podobno w święta i po ma być +8 , dzisiaj z buszmenem było połamanie się opłatkiem w polach , opłatek kruchy ale ziemia twarda,piszczałki grały a myśmy śpiewali kolędy, tak że przez jakiś czas myśliwi w tym rejonie nie mają co szukać . Ale jak będzie taka temperatura to można zrobić po świętach polne po kolędzie.Daj znać jak już będziesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oli2300 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 co do opatowa i okolic mogę coś szepnąć 15 lat w tym terenie proszę o kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRaf Posted February 8, 2014 Author Share Posted February 8, 2014 kontakt masz r.swier@interia.pl pisz ja w tym terenie jeszcze dłużej niż ty :) każdą dziurę znam a kto wie może i Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRaf Posted February 21, 2014 Author Share Posted February 21, 2014 to co panowie moze jakieś większe przebudzenie??:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotsen5 Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Tak trzeba koła napompować przy rowerze i w drogę. Niestety mój samochód wymaga remontu (brak kasy) dobrze że mnie tak ratuje kolega sebson my już jesteśmy obudzeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.