SirRaf Posted April 12, 2011 Author Share Posted April 12, 2011 Witam czy jest ktoś chętny pośmigać z wykrywką w tych okolicach ? zapraszam liczę na odzew z waszej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotsen5 Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Niema sprawy wyślij mi telefon na pocztę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRaf Posted April 14, 2011 Author Share Posted April 14, 2011 Nareszcie ktoś się odezwał :) znajdzie się jeszcze ktoś w okolicy?? z czym śmigacie ?? ja fisher 1225x Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotsen5 Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Ja mam Garrett GTP1350 a kumpel F4 co prawda kasuje mnie na zasięg aż mi wstyd jak chcesz polatać , mam parę ładnych miejscówek , co prawda nie pytałem kumpla o to jeszcze ale chyba problemów nie będzie przynajmniej ze mną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotsen5 Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 A jeszcze do dam że nie cechuje mnie żadna ,,pazerność ,, bywało czasem że coś znalazłem na jakiejś placówce i trafił się jakiś potomek że tu mieszkał jego pradziadek , wszystko mu oddałem i byłem szczęśliwy że komuś sprawiłem przyjemność i radość z fantów po przodkach ,oprócz tego byłem zadowolony że coś znalazłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRaf Posted April 15, 2011 Author Share Posted April 15, 2011 hehe :) to z jakiej miejscowości jesteście koledzy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotsen5 Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 W tej chfili robisz się ciekawy jak policjant , co chcesz żebym ci wszystko napisał na stronie której ma każdy dostęp , na mapie poznajmy się jestem i gmail , szukaj dalej cześć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRaf Posted April 15, 2011 Author Share Posted April 15, 2011 Sorki kolego :) nie nie mam z nimi nic wspólnego :) zaraz lookne i napisze pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotsen5 Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Niema sprawy jestem otwarty na wszystko, czekam , traktuję jako dobrą zabawę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRaf Posted April 20, 2011 Author Share Posted April 20, 2011 Witam kto chętny do wspólnego wypadu po świętach ?? Okolice Opatów Podole Tkanów, bardzo ciekawe okolice mam ciekawą staą mapę, jest kilka miejsc do odwiedzenia wg niej zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlemenS Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 No i co Panowie, doszlo do tego wspolnego wypadu czy tylko takie czcze gadanie?:)Ja pochodze z Sandomierza, za 2 tyg w pn bede w naszych okolicach, wiec dzien moglbym przeznaczyc na wypad w celu wymiany wspolnych doswiadczen heh - tylko konkretnie i bez wymowek pozniej! :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRaf Posted April 27, 2011 Author Share Posted April 27, 2011 Witam Wypaliło wypaliło a jak niestety tylko 1 kolega się pojawił ale i tak sobie poradziliśmy, co prawda zmieniliśmy miejscówkę poszukiwań i olśniewających znajdek brak, ale było ok :) za 2 tygodnie nie wiem jak to będzie trzeba się bliżej terminu ugadywać bo każdy ma swoje zajęcia i mi osobiście trudno ustalić czy jeszcze nie będę zajęty Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlemenS Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Maila napisalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protoavis Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Witam,To ja też się dołączę. Powiat Ostrowiecki, trochę mapek mam w archiwum.Może kiedyś, jakiś wspólny wypad uda się zorganizować.Pozdrawiam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRaf Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 Odświeżam temat żyjecie w nowym sezonie jest ktoś nowy w okolicy, może ktoś ze starej gwardii wrócił ?? odezwijcie sie może jakiś wypad?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Ja mieszkam ale bliżej Sandomierza:(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRaf Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 klimontów niedaleko, zawsze mozna podjechać, odezwij sie kolego na @@ mojego Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebson Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Pochodzę z Ostrowca mieszkam w okolicach gór Świętokrzyskich chętnie pobiegam w większym gronie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukass Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 SirRaf odczytaj pocztę:)).Wysłałem ci wiadomość Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRaf Posted March 7, 2012 Author Share Posted March 7, 2012 Sebson pisz na mojego@@ nie ma cie na mapie odkrywcy znajdz mnie tam tam masz kontakt do mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotsen5 Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Sebson masz jakiś pojazd , albo bardzo daleko mieszkasz od przystanku PKS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebson Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 rotsen5 jestem w pełni zmotoryzowany nie ma dla nmie żadnego problemu podjechać a nawet mogę zaoferować podwózkę komuś wrazie potrzeby Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebson Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 SirRaf napisałem ci na prif. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirRaf Posted March 8, 2012 Author Share Posted March 8, 2012 to gitara jak coś zapreaszam na Opatów, jest kilka ładnych miejsc w okolicy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebson Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Witam od dłuższego czasu mam bula na Włostów i okolice kopaleś tam kiedyś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.