s_boj Napisano 11 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2011 zakładam, że produkcji włoskiej i że używane do obsługi lotniska, ale chciałbym wiedzieć co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 11 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Cysterna i sanitarka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2011 no tyle, to ja wiem, ale jakiej marki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Nie cysterna a zamiatarka. A ciężarówka też z jakichś służb miejskich lub dostawca pieczywa, mleka itp. Samochód ma kierownicę po prawej, by kierowca nie musiał wciąż obchodzić pojazdu dookoła lub wysiadać na jezdnię.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1234321 Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Samochód ma kierownicę po prawej, by kierowca nie musiał wciąż obchodzić pojazdu dookoła lub wysiadać na jezdnię"A może kierownicę ma po prawej tylko dlatego że to anglik"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Oba pojazdy stoją we włoskim muzeum lotnictwa. Myślę, że nie przypadkiem. Podejrzewam lotniskowe pochodzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luuka 12 Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 ten trójkołowy możne być Piaggio , a tego następnego trzeba się zapytać fiata , trochę tu tego jezdz na włoskich drogach ale nigdy nie zwracałem na to uwagi , ciao pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.