Skocz do zawartości

Sovereign GT mi znalazł rok 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witajcie,przyszedł czas aby zakończyć zeszły rok (:
Otwieram 2011r z Minelabem w ręku...

a tu link do poprzedniego Gt jak ktoś jeszcze nie oglądał.

http://odkrywca.pl/sovereign-gt-mi-znalazl-2010-rok,684047.html#684047
  • Odpowiedzi 314
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

a tu to co lubie chyba najbardziej,ruskie życie zapisane na kawałku blachy,na dole strzelec ruskiego kmu na kólkach (:,wycięta gwiazda za którą ginął,i napisy które są dla mnie zawsze tajemnicą bo nie znam języka...za młody jestem i nie zdążyłem się nauczyć w szkole...ktoś pomoże???

Napisano
Ja tylko raz powiem i już więcej nie będę.
Jak widzę New" obok Sovereign GT mi znalazł rok 2011" to mnie trafia. Coś mi mówi ie zaglądaj bo będziesz znowu się wpieniał" i oczywiście zaglądam.
I zazdrość taka mi się włącza, że niech Cię diabli! Świetne fanty.
Ty wróżek jakiś jesteś czy co? I półek w domu to Ci chyba nie starcza :)
Napisano
kondrat, z Twojego linku ten młokos
http://www.youtube.com/watch?v=jlvDEg1sWes&feature=related
musi się nauczyć, że jak wykopie puszkę, złomik, to albo go zakopuje, bierze do plecaka a NIE wyrzuca za siebie, uczmy młody narybek dobrych manier, pozdro - fajne fanty :)
Napisano
Witajcie panowie jak sądze...dziękuje za odpowiedzi i myśle że jutro też dodam kilka fotek,a co do zakopywania po sobie śmieci kolego morfeusz to pomyliłeś adresy,tego linka dostałem od innego kolegi do pooglądania i myśle że młody człowiek napewno zakuma,trzeba dać mu troche czasu i obserwować poczynania,bo zapał chłopak ma super,a wykrywka przyciąga jak magnes...ot dzisiaj miałem bardzo miłą pogawędke z koleżanką,która bardzo chce pojechać i zobaczyć jak smakuje ten chleb...a nie wszystkich stać na taki styl życia,bo wiesz,praca,dom,praca i znów dom i tak po drodze zakupy a może piwo góra 9 pod sklepem (: a tu chłopak trafił w dyszke,chodzi chyba z tatą i daje rade (;
zdrówka...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie