Skocz do zawartości

Kolekcje/ekspozycje.

Gość adolpho87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Poszukuję zdjęć dobrej rozdzielczosci, przedstawiających kolekcje lub ekspozycje muzealne z mundurami, odznaczeniami itd. Może mi ktoś podać jakiś link?
Dziekuję z góry.
Adolpho87
  • Odpowiedzi 262
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
bjar pokazuj wiecej takich fotek a zjawie sie kiedys u Ciebie w domciu i juz nie bedziesz tego mial :)))
Napisano
Ja nie ,ale mój tata skleja ,kiedyś plastki ,a teraz kartonowe ,te samolociki plastikowe to już ze 20 lat mają i przeżyły liczne kraksy typu urwanie sznurka itp. ,poodłamywane łopaty śmigieł i inne gadżety...

pzdr

bjar_1
Napisano
Jacenty 2004
wietrzę w Tobie bratnią duszę. Karton czy plastik?
Napisano
Plastik 1:72 1 wojna prawie 200 modeli z czego niestety większa ilość w pudełkach i do tego kartony od pierwszych numerów MM i oczywiście te też czekają na lepsze czasy albo na dłuższą zimę. J
Napisano
Czasem bie sposób mieć oryginał więc sobie można humor poprawic w inny sposób. Samoloty i pojazdy 72. Czasem jak mnie coś się bardzo spodoba 48/35.
Temat przewodni - samoloty asów
Napisano

Robię skany ze starych zdjęć.Jak moja połowa wróci z aparatem po babskim święcie /cholera wie kiedy to nastąpi/Będzie lepiej -A teraz łatwe pytanie,kto latał tym z prawej? Zrobiłem je tak dawno,że tego z lewej sam nie pamiętam.

Napisano

Ja tam glownych ekspoinatow nie pokaze bo sie koledzy zagotuja ze wydmuszki tez grozne. A co widac na fotce to: Album Ułana Karpackiego - od Matuchny Rasiji do Italii, Helm korkowy wloski, niesmiertelnik i karta id oficera Bryg. Strz. Karp. i kilka fot DSK

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie