kamilen444 Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 Jesli ktoś wie coś na temat tego wykrywacza to prosiłbym o iformacje nie mam za duzo kasy ale jakby był tanio to bym sie zastanowił.Jaki to wykrywacz jak jest z zasilaniem czy trzeba kupic 8 akumulatorków ile mozna za takiego dac czy warto jak ma sie do innych modeli tesoro np.compadre cibola czy garretta ace. Jest taki na najwiekszym w Polsce portalu aukcyjnym. Jakbyscie mogli mi pomóc to byłbym wdzieczny. Raczej chodzi mi o ten model z a******. Proszę pomózcie mi w miare szykbko dodam ze interesuje mnie drobnica a nie militarka. Za pomoc z góry dziekuje;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebo_sek Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Nic ci nie powiem, oprócz tego, że wygląda na dużo solidniejszy i ogólnie lepszy sprzęt niż Cibola, więc wykorzystaj to, że nikt o nim nie słyszał i go bierz. Oczywiście jak chcesz zbierać głównie drobnicę. Jakbym nie miał już Cibolki to bym sie nawet nie zastanawiał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilen444 Posted April 14, 2011 Author Share Posted April 14, 2011 Watek mozna usunac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beaviso Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Sebo_sek wzniósł się na wyżyny"... Wygląda na ogólnie lepszy sprzęt", hehehe. Co wygląda"? Po wyglądzie oceniasz wykrywacz? Powodzenia!M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.