Skocz do zawartości

Tesoro golden plus

kamilen444

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jesli ktoś wie coś na temat tego wykrywacza to prosiłbym o iformacje nie mam za duzo kasy ale jakby był tanio to bym sie zastanowił.Jaki to wykrywacz jak jest z zasilaniem czy trzeba kupic 8 akumulatorków ile mozna za takiego dac czy warto jak ma sie do innych modeli tesoro np.compadre cibola czy garretta ace. Jest taki na najwiekszym w Polsce portalu aukcyjnym. Jakbyscie mogli mi pomóc to byłbym wdzieczny. Raczej chodzi mi o ten model z a******. Proszę pomózcie mi w miare szykbko dodam ze interesuje mnie drobnica a nie militarka. Za pomoc z góry dziekuje;)
Napisano
Nic ci nie powiem, oprócz tego, że wygląda na dużo solidniejszy i ogólnie lepszy sprzęt niż Cibola, więc wykorzystaj to, że nikt o nim nie słyszał i go bierz. Oczywiście jak chcesz zbierać głównie drobnicę. Jakbym nie miał już Cibolki to bym sie nawet nie zastanawiał.
Napisano
Sebo_sek wzniósł się na wyżyny"... Wygląda na ogólnie lepszy sprzęt", hehehe. Co wygląda"? Po wyglądzie oceniasz wykrywacz? Powodzenia!

M.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie