goll12@op.pl Napisano 8 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Witam jestem tu nowy i bardzo bym prosił forumowiczów o pomoc.Mianowicie wczoraj z nocy na 7.04.11 a dzień dzisiejszy 8.04.11 na mojej pościeli pojawiły się znaczki niewiadomego mi pochodzenia, proszę nie traktować tematu jako jakiś głupi żart choć właśnie tak to można odebrać.Nie wiem skąd się tam znalazły ani co oznaczają, jeszcze raz proszę o pomoc w rozszyfrowaniu tego zjawiska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 zostales wybrany szykuj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 9 Kwiecień 2011 Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Sprawdż w spodniach czy niema obcych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 moze bylo napisane iewidzialnym" markerem i w procesie połaczenia z potem co takie cus wyskoczylo.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Moim zdaniem pościel należy oddać do pralni i będzie po kłopocie. Pozdrawiam z całą powagą. tadziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelbeton Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 wnioskując po sygnaturach masz pewność z kąt masz pościel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Mam od dawna taki wędkarski sakwojaż, hehe, do którego po małej modyfikacji spokojnie wchodzi PROxioma, średnia łopata, saperka i wszystko co mi w terenie jest potrzebne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 ...a dzisiaj zajrzałem do środka i-o'dzazes!!! pojawiły się nieznane znaczki. Już w panice chciałem pozbyć się torby, bo widać nieznane znaczki opanowują powoli kraj, gdy uświadomiłem sobie, że nic mi nie grozi! Znaczki są w srebrnym kolorze a srebrną kulą" do wampirów skutecznie sie strzela.Więc jestem bezpieczny bardziej.Bardziej niż byłem.Koledzy sprawdźcie swoje oporzadzenie, pościal i cholera wie co jeszcze-znaczki są jak wróg bo też pojawiają się z nienzcka.Pozdro.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Bo to zamierzone działanie w celu cichej inwazji, oznaczają markerem, przekazują pojedynczym jednostkom, a potem...podobnie było w Biblii, oznaczali drzwi a potem rozwałka hehe. A na poważnie, może to oznaczenie partii towaru - beli materiału, pod wpływem reakcji chemicznej wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 tajne służby niebieskich oznaczają tych do których wpadną z wizyta )))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 U mnie już 2 razy byli. Ale wcześniej. Bo dobrych mam sąsiadów.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.